![]() |
yok yaw ne demek serkan. Biz sana düşman olmayız.
Zaten Sami kardeşim ve Can kardeşimle bir miktar tartışsak da bilirsin ki ben kendi adıma söyleyeyim her ikisini ve seni çok severim ve sayarım. Buradaki konuşmalarımız sadece geyik. Bugün ben gene kendi adıma söylüyorum fevri çıkışlarımla sami kardeşimi biraz üzmüş de olabilirim amaaa eminim ki o beni anlayacak ve bu yazıçşmalarda kendi hassasiyeti dışında kendisini hedef gösteren biri olmadığını ileride anlayacaktır..... Herneyse... Hepinizi seviyorum. Yeni yılın mutluluk ve sevgi getirmesini diliyorum... Saygılar.... |
Alıntı:
Alıntı:
|
baktım sorun yok
|
Bence sanalda dostluk olur ve bu dahada ileri giderek gerçek yaşamımızda dostluğa dönüşür.
Haldun abi ile tanışmamız sanırım 8 ayı buluyor. Gerçek hayattada 4 ay falan önce tanıştık. Gerçekten öz abim gibi sevdim onu inanıyorum oda beni öz kardeşi gibi sevdi. Sitemizde Nirvana nickli süleyman abiylede tanıştık oda çok iyi bir insan. Eminimki sizlerlede tanışsak sizlerlede abi kardeş gibi olurum. Ayrıca başka bir forumun izmir toplantısına gitmiştim ordada baya arkadaş edinmiştim bence sanalda dostluk arkadaşlık olur. |
saygı ve sevgi
Taygun işimle ilgili bir çalışmanın yoğunluğundan dolayı siteden epey uzak kaldım ( bu konuda Haldunun sitemlerinede alıştım.) Ancak eve geldiğimde siteyi şöyle bir gezeyim deyince yukarıdaki yazışmaları gördüm ayrıca sağolasın benim hakkımda yazdığın güzel cümleleri fark ettim
Gelelim şu sanal gerçek arkadaşlık ve dostluk laflarına.Ortamı ne olursa olsun tüm ilişkilerde sevgi serbest ancak saygı mecburidir.yani bir insana saygı duymuyorum ama seviyorum diyemezsiniz tersi doğrudur.Sevmezsiniz ama saygı duyarsınız.Saygı kaybedildiği an ortaya çıkan yüzgöz olma,laubalilik ve nihayetinde kaçınılmaz olarak gelen telafisi çok zor kırgınlıklardır.Bu nedenle tüm kardeşlerimizin biribirilerine hitapta saygı çerçevesini bozmamaları temel unsur olmalıdır.Yok karşındaki insandan hoşlanmadınmı onunla dialoga girmezsin olur biter. Buradaki Tüm kardeşlerimi sevgi ve saygıyla kucaklarım. |
Alıntı:
Sevgili nirvana.... Yukarıdaki muhabbetlerin yaşandığı zamana ben bile dönmek isterim. Sami kardeşim ve Can kardeşimle yaptığım geyik muhabbetlerini çok özledim. Ama meşhur bir söz vardır ya... Aynı ırmakta iki kere elinizi yıkayamazsınız ! Gerçekten doğru bir söz.... Hey gidi günler heeeyyyyy.... |
bencede burada neden dostluk olmasın.şahsen ben bu siteye kayıt olurken sadece balık bilgilerimi yazmak için girdim ama baktım ki haldun kardeş var ve diğer yazan arkadaşlar var.bence eli boş insanların yeri değil burası ben çalışıyorum ama boş vaktimdede yazıyorum.inanın gerçekten insanoğlu unsanlar var bu sitede seviyeli ve güzel.bu açıdan tebrik ederim ve diyerim daha çok üyerimiz olurda daha hoş muhabbetler olur.saygılarımla.
|
Alıntı:
Bu bağlamda senin aynı ırmakta defalarca banyo bile yaptırır. SAYGILARIMLA |
Alıntı:
Aslında, sizin söz ettiğiniz amatör balıkçılık konuları çok önemli. Hatta vazgeçilmez. Ama, benim mesajım kesinlikle kendi yazdığımla çelişmiyor. Sadece geçmişe yönelik bir özlemi ifade etme amacıyla yazmıştım. Ayrıca gene dikkatinize sunmak isterim ki konu başlığını da ben açmadım ve konuda sanal arkadaşlıklardaki (salt sanal arkadaşlıkları kastettim. Birbirini tanıyan insanların net ortamındaki arkadaşlıkları değildi mesele...) sakatlıklara dikkat çekmek için, o günkü psikolojimin de etkisiyle bir şeyler yazdım. Tabii ki gene de yazdıklarınıza hak veriyorum ve gene dikkat ederseniz görürsünüz ki son zamanlarda, değişen kadro veya arkadaş profiline uyumlu olarak geyik tabir edilen konu başlığı açma sıklığı da azalmaya başladı. Saygılarımla.... |
Haldun bu yazdıkların Saminin yaptığı esprili mesajlar içinseayıp etmişsin.Senin o lay lay dediğin dönemde site en güzel en hareketli günlerini yaşamıştı.Şimdi herkes ağır abi takılıyor farkındaysan site de Kurtlar Vadisi gibi oldu öle öle yazacak adam kalmadı.Yapma gözünü seveyim.Şu siteye girdiğim günden beri ilk kez sana katılmıyorum.Doğru anladıysam yanlış yazmışsın...
|
Saat 21:54. |