RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Antalya-kundu kiralik tekne (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=5559)

foker2008 13-01-2009 17:14

veli kardeş boru kurudnu ofonun karşısında lara balıkçılık metin cengizden bulabilirisn ayrıca gece ay ışığında çıkmanı tavsiye edrim o zaman yemde farketmiyor ama karedesi bu akşam denicem sonuç alırsam bilgi veririm

rus konusundada oğuz kaptanın tecrubeleri büyüktür rus dediysem yanlış anlaşılmasın rus rapala kullanır kendisi

akkasq 14-01-2009 12:59

ewt doğru söze ne denir.tolga abi bu konuda haklı.rus rapala harika iş yapıyor.tabii buralarda çok olmasına rağmen iş yapanını bulmak çok zor.bana tolga abi buluyor sağ olsun.tolga abi bu arada son getirdiğin rus rapala ile geçen gün aksu çayının içinde avlandım.walla gecenin karanlığında tabak gibi parlıyor.acaip iş yaptı.ne diyeyim,elin cavuru işi biliyor.:helal:sanada haber verecektim ama sen o ara izmirde idin.:'( .

delvel 14-01-2009 16:57

tolga abi dün gece mırmıra gittim laraya saat 23 00 a kadar tık yoktu ondan sonra yemeye basladı. saati var heralde namussuzun:D Dondurulmuş karidesdende eminim iyi sonuç alırsın.. rastgele abi sana şimdiden:)

foker2008 15-01-2009 21:52

oğuz kardeşim ilk önce sana anafartalar ve conk bayırı diyorum sen anladın onu sonra veli kardeş kardanmı çıktın veli bizde denizdeydik ama erken döndük ay ışığı olmayınca tat vermedi salıntıda çoktu yarın inşallah

delvel 15-01-2009 23:52

karadan cıkmıştık abi. tam kopak cayının sol tarafından. denizin durumu ölü dalga vardı 1 tane normal 200gr levrek(tam dalganın vurduğu köpüklü yere bırakma) 6 adet eşek olmasada ona yakım mırmırlar aldık. hazır satılan dondurulmuş karidesi gece avında demeni tavsiye ederim..

foker2008 15-01-2009 23:58

veli haklısın acayip salıntı vardı katraya zor attık kendimizi balıkta yapmadı ama o akşam balığın karada olduğunu tahmin etmiştim karides için teşşekürler mutlaka denicem

foker2008 15-01-2009 23:59

ay ışığında polis kampıda çok güzel mırmır yapıyor bilgin olsun havlar düzelirse 1 akşam senide götüreyim tekneyle pazartesi çıkacaz veli ay ışığı olursa beklerim alolaşırız

foker2008 16-01-2009 00:02

levrek için şu an manavgat çayına gitmek lazım dün arkadaşlar 7 tane 5 tanesi 1 kilonun üzerindeydi 2 teneside 3 kilo geldi gördüm inanamadım rapalayla kıyıdan almışlar veli levfrek için ne yem taktınız

foker2008 16-01-2009 00:09

oğuz seni kınıyorum birader sen o rus rapaları kullandın ve banahaber vermedin ,izmir değil fizandan bile geliridim çok ayıp ettin çok

delvel 16-01-2009 00:57

levrek için balık içi taktık abi (balıkcılarda mevcut özellikle alabalık içi) p.tesi haberleselım müsaıt olursam 70'lık le geliriz abicim.. tek iğne 50 cm mesafede 40 gr kurşunlu takım. tam dalganın vurdugu köpüklü yere atarsan inanıyorum ki boş dönmezsin. (yem için tavuk göğsüde kullanabilirsin levrekte iş yapıyor bizzat verim aldım.)

Saat 06:56.