![]() |
Öncelikle bu güzel ortamı bizimle paylaştığınız için ok teşekkürler.Hasan abim herzamanki gibi şov yapmış ellerine sağlık:helal::helal::helal:.Ama şunu merak ediyorum Necati abi çuprayı kendisimi tuttu yoksa senmi takıverdin iğneye:D:D:D.
|
Alıntı:
|
Hasan abi bu güzel ortamı bizlerle paylaştığın için tesekkür ederim..
Bu balıkları bende yakalamak biu zevki tadmak isterim.. Senin ve necati abinin yardımları ile işaallah bu işi kıvırırım.. Teşekkürler.. |
Alıntı:
video konusuna gelince abi güzel ama kalite kötü.. ama o balıkları gördüm ya iyi balıkçı olduğun belli .. daha büyükleri denk gelir işaallah.. |
Alıntı:
Ne demek hasan abi senmi taktın ??:confused::hıııı::):) |
Alıntı:
Ama ben videonun yapılışını değil içeriğinden bahsediyordum.. Yani : Nasıl almışım PAŞA ları?? |
Alıntı:
bizim elimizdeki makinanın şarjı bittiği için sabah cep telefonu ile çektik .. Buda normaldi artık.. Zaten videonun üzerinde de yazıyor bu mevzu.. Teşekkürler ... |
Abi bizimki latife biliyorumki sen daha büyüklerinide tutmuş tevazu gereği videoya çekmemişsindir;)
|
Alıntı:
Ziyadesiyle beni memnun ettin..;) Laf aramızda acizane 2 kiloluk 3 de porsiyonluk aldım..:D Sadece o kadar..:):):D:D |
Tebrik ederim Hasan bey dostluğun ve samimiyetin olduğu güzel bir gün geçirmişsiniz
tabi balıklar da güzel paylaştığınız için teşekkürler Necati bey size de teşekkür ederim ellerinize sağlık:) |
Saat 01:48. |