RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   yeniliman melenur & mırmır (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6270)

Hasan BALIKÇI 15-10-2009 18:34

Alıntı:

zuzu tafarından gönderildi (Mesaj 63896)
sizlerden boyle guzellıkler duymak ınan cok hos abıcım sabırla raporu okuyup guzel yorumlarınızı esırgemedıgınız ıcın ayrıca tesekkurler ısmımızın hakkını bıraz verebılıyorsak ne mutlu bızlere ne mutlu evlad-i fatihan'a...

mutlaka bundan daha güzelleride olacaktır fatih kardeşim :)olmasa ne olurki bazen boş avlarda olur ama önemli olan hevesimizin kırılıp balıktan soğuma olmasın ;)biz artık soğumayızda hatta hırs bile yapar :)

zuzu 15-10-2009 18:37

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 63901)
mutlaka bundan daha güzelleride olacaktır fatih kardeşim :)olmasa ne olurki bazen boş avlarda olur ama önemli olan hevesimizin kırılıp balıktan soğuma olmasın ;)biz artık soğumayızda hatta hırs bile yapar :)

abım allahın ıznıyle sızlerınde soyledıgı gıbı soguma olmaz ben 10 yaşımda lımanda yagmurun altında yem tazelıyordum aşı kuvvetlı ;)
hırs orantılı oldukca kontrollu oldukca zafere goturun yoldur ınsanı ;)

Hasan BALIKÇI 15-10-2009 18:42

Alıntı:

zuzu tafarından gönderildi (Mesaj 63903)
abım allahın ıznıyle sızlerınde soyledıgı gıbı soguma olmaz ben 10 yaşımda lımanda yagmurun altında yem tazelıyordum aşı kuvvetlı ;)
hırs orantılı oldukca kontrollu oldukca zafere goturun yoldur ınsanı ;)

tüm söylediklerine gönülden katılıyorum ;)

Süleyman ONUR 15-10-2009 19:02

fatih tebrikler emeğine sağlık afiyet olsun kardesim

delvel 15-10-2009 21:56

fatih kardesim yine basarılı bir av yapılmış minanırlar ve o eşek gayet güzel:) tebrık ederim kardeşim..

zuzu 15-10-2009 22:16

Alıntı:

Süleyman ONUR tafarından gönderildi (Mesaj 63910)
fatih tebrikler emeğine sağlık afiyet olsun kardesim

tesekkurler hocam daha ıyılerı sızlere nasıp olsun

zuzu 15-10-2009 22:17

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 63927)
fatih kardesim yine basarılı bir av yapılmış minanırlar ve o eşek gayet güzel:) tebrık ederim kardeşim..

eyvallah kardesım bakma sen ole buyuk gorundugune tas catlasın 300 gram :)
daha guzellerı sızlere nasip olsun

delvel 15-10-2009 22:31

Alıntı:

zuzu tafarından gönderildi (Mesaj 63932)
eyvallah kardesım bakma sen ole buyuk gorundugune tas catlasın 300 gram :)
daha guzellerı sızlere nasip olsun

izmir bölgesi için tehlike oluşturduğun kesin ferrari gibisin kımseye balık kalmayacak:D Allahtan bizden 450 km uzaktasın:D şaka bir yana seni tekrar tebrık ediyorum.. oltan balıksız kalmasın..

zuzu 15-10-2009 22:40

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 63937)
izmir bölgesi için tehlike oluşturduğun kesin ferrari gibisin kımseye balık kalmayacak:D Allahtan bizden 450 km uzaktasın:D şaka bir yana seni tekrar tebrık ediyorum.. oltan balıksız kalmasın..

eyvallah saat 12 yı gectı bır rapor daha gelıcek buralardaysan :D

seyirsubayi 16-10-2009 08:41

melanurlar ın maslalahı var tebrık ederım yenılıman balık acısından cennet bır yerf pazar gunu bende oradaydım

Saat 04:04.