![]() |
Ben Hasan abiyi balık tutarken göremedim :P Neden acaba?
Tüm ekibi kutluyorum harika ortam harika balıklar. |
29.Ekim.2009 tarihindeki bu ava katılan paşa timinde yer alan tüm dostları bir kez daha o av esnasında yaşadıkları güzellikleri emek vererek kayıt altına alıp bizlere de yaşattığı için tekrar tekrar teşekkürler..
Son derece bereketli bir av anısı olmuş..:helal:Çekimler emek vererek hazırlanmış...;)Av esnasında elde edilen ham görüntüler oldukça emek vererek işlenmiş.... ;) Sözün özü ortaya seyredenin yüreğini hoplatan on numara bir çalışma çıkmış...:helal: |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Arkadaşlar katılımlarınız için teşekkür ederim.. işaallah en güzel anlar sizin olsun .. |
Alıntı:
Abim sen olduktan sonra emenim ki çok daha iyi görüntüler ve balıklar olacaktır.. Buna canı gönülden inanırım.. Bizler sana teşekkür ederiz.. |
Alıntı:
Şansınıza ve ustalıklarınıza sağlık.. Siz olmasaydınız bu görüntüler de olmazdı .. İşaallah daha güzel görüntülerde buluşmak üzere.. |
Alıntı:
Yağızım herşey için ben teşekkür ederim.. Bu zevki bana taddırdığınız için.. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Arkadaşlar katılımlarınız için teşekkür ederim.. işaallah en güzel anlar sizin olsun .. |
Alıntı:
Hanımların mevzusuna gelince .. Yüzenlere kızmıyorlar alıştılar.. Diğerlerine yanaşmayın diyorlar..:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Hasan abim teşekkürler.. .. Nasıl Azmettirdim ama...:D:D:D |
Saat 04:06. |