RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Paşa Team'ın Beklenen 29 EKİM VİDEOSU (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6340)

Taygun KOCABIYIK 03-11-2009 13:49

Ben Hasan abiyi balık tutarken göremedim :P Neden acaba?
Tüm ekibi kutluyorum harika ortam harika balıklar.

ishak BALLICA 03-11-2009 14:05

29.Ekim.2009 tarihindeki bu ava katılan paşa timinde yer alan tüm dostları bir kez daha o av esnasında yaşadıkları güzellikleri emek vererek kayıt altına alıp bizlere de yaşattığı için tekrar tekrar teşekkürler..

Son derece bereketli bir av anısı olmuş..:helal:Çekimler emek vererek hazırlanmış...;)Av esnasında elde edilen ham görüntüler oldukça emek vererek işlenmiş....
;)

Sözün özü ortaya seyredenin yüreğini hoplatan on numara bir çalışma çıkmış...:helal:

Necati ARAT 03-11-2009 14:47

Alıntı:

KAZIM_35 tafarından gönderildi (Mesaj 65218)
Helal Olsun abi hepinize !!! Süpersiniz :helal::helal::helal:

Bu video görüntüleri benim bittiğim andır :'(

Bu güzel görüntüleri hazırlarken harcamış olduğun emeklerinden ötürü ayrıca tebrik ve teşekkür ediyorum abi sana da ;)
RABBİM , inşaallah çok daha bereketli avları hep birlikte yaşayabilmemizi nasip etsin...

Alıntı:

zuzu tafarından gönderildi (Mesaj 65223)
tek kelimeyle mukemmel yağız ne yapmışsın sen öyle ya :) o kırmızılar geri salın kardeşim benim onlar :D süpersiniz süperrrr daha güzellerine inşallah hep beraber hepinizi tek tek kutlarım necati abi asıl teşekkür size çok uğraşmışsınız herşey için sonsuz teşekkürler bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için...

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 65226)
sözn bittiği yer:) tüm ekibi kutluyorum. videoda mükemmel olmuş necati abi eline koluna saglık..

Arkadaşlar katılımlarınız için teşekkür ederim..
işaallah en güzel anlar sizin olsun ..

Necati ARAT 03-11-2009 14:48

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 65229)
bir balık avı dostlarla ancak bu kadar güzel ve keyifli olur sanırım :helal::helal::helal:ben sizlerle dost olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum hepiniz tek kelime ile harikasınız :helal:ne kadar teşekkür etsem azdır :)

necati kardeşim yapmış olduğun video çalışması muhteşem muhteşem ALLAH ALLAH ellerin dert görmesin yenileride inşallah bundan güzel olacaktır;)

Abim sen olduktan sonra emenim ki çok daha iyi görüntüler ve balıklar olacaktır..
Buna canı gönülden inanırım..
Bizler sana teşekkür ederiz..

Necati ARAT 03-11-2009 14:49

Alıntı:

dogan.35 tafarından gönderildi (Mesaj 65232)
İşte dostluk işte arkadaşlık ve işte sizlerinde gördüğü üzere

PAŞA TEAM

Necati abicim hazırlamış olduğun video için teşekkürler.... On numara harika bir video olmuş:helal::helal::helal::helal:.... Arşivde hatırı sayılacak bir video...

O günü tekrar yaşamışcasına bir defa daha keyiflendim desem yeridi:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:r... . Bu güzel günü bu güzel arkadaşlığı dostluğu paylaşan bütün abilerime sonsuz teşekkürler.. bir defa daha iyiki de tanımışım sizleri diye içimden geçiriyorum...:cool::cool::cool:

Rabbim dostluğumuzu arkadaşlığımızı bozmadan daim etsin.... kaldı ki bozulacağınıda hiç sanmıyorum... ümit ederim en yakın zaman da yine bir araya denk gelmek nasip olur ... Show'a devam ederiz.... :helal::helal::helal:

Değerli arkadaşlar hepinize rastgelsin sizlerinde bu güzel görüntüleri yaşamanız dileklerimle :cool::cool::cool::cool::cool::cool:

saygılarımla; paşa team doğan özcan

Kardeşim sizlerin şow u ile hazırlandı bunlar..
Şansınıza ve ustalıklarınıza sağlık..
Siz olmasaydınız bu görüntüler de olmazdı ..
İşaallah daha güzel görüntülerde buluşmak üzere..

Necati ARAT 03-11-2009 14:50

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 65240)
NECATİİ abim bu yogun zamanında bu vıdeoyu hazırladıgın ıcın tesekkur ederım
ellerıne emegıne saglık abımmm
bır yonetmen edasıyla hazırlanmıs bır vıdeo abı bır an kendımı bır fılm ızler gıbı oldum :)
o anı orada yasamıs olsamda bu vıdeo ıle heyecenım 2 ye katlanıyo defalarca ızlemeye doyamadım valla :) artık balıka gıtmek ıcın bu vıdeoyu ızlesek ıyı gaz olur bıze abım :)

BU ARADA ORADA BULUNUN TUM PASATEAM UYELERINE VE DEGERLI ABILERIME TESEKKUREDERIM IYIKI VARSINIZ

Yağızım herşey için ben teşekkür ederim..
Bu zevki bana taddırdığınız için..

Necati ARAT 03-11-2009 14:50

Alıntı:

kturkol tafarından gönderildi (Mesaj 65241)
Harika,:helal::helal::helal:
hepinizi kutlarım:helal::helal:
Zevkli bir av yapmışsınız, Afiyet bal şeker olsun.:helal::helal:

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 65242)
Necati kardeşim bu güzel video ziyafetinden dolayı teşekkür ederim.Tüm paşa team ekibini tekrar kutlar.En kötü günlerinin böyle geçmesini isterim.Emeğine sağlık.

Alıntı:

dilki tafarından gönderildi (Mesaj 65250)
Abi muhteşemmmmm!!!!!!!!!!!Süpersiniz!!!Herşey harika en çokta balıklar:))))))))

Necati ARAT 03-11-2009 14:52

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 65252)
Maşallah, balıklar sanki ünlü olmak için bir bir atlamışlar oltalara...Fangriler durur mu onlarda assolis atlamışlar oltaya...
Benim merak ettiğim bu videoları eşleriniz izlemiyor mu???
Denizden çıkan al yanaklı deniz kızlarını yanaktan dudaktan hapur şupur... Valla yengeler görmesin bir daha balığa yollamaz.

evet İbrahim onların hepsini ünlü yaptık..
Hanımların mevzusuna gelince ..
Yüzenlere kızmıyorlar alıştılar..
Diğerlerine yanaşmayın diyorlar..:D:D

Necati ARAT 03-11-2009 14:52

Alıntı:

EŞKİNA tafarından gönderildi (Mesaj 65262)
ellerinize sağlık çok güzel görüntüler Maşallah

Alıntı:

seyirsubayi tafarından gönderildi (Mesaj 65265)
cok guzel bır av dostlukla pekısınce daha bır guzel olmus avınız her daım bereketlı olsun

Necati ARAT 03-11-2009 14:53

Alıntı:

HasanSenerdi tafarından gönderildi (Mesaj 65275)
Eline emegine saglık Necat :helal:i amaaa bak demedi deme bu senin yaptıkların azmettirmeye girer bilesin:hıııı::hıııı::'(

Hasan abim teşekkürler..
..
Nasıl Azmettirdim ama...:D:D:D

Saat 04:06.