![]() |
saol abi anladım.bana yeni bir şey daha öğrettiğin için çok teşekkür ederim.
|
abi taygun abi bana sen zıpkını alınca hemen balık vurucam diye heveslenme onune balık çıkmaz.vicudunu suya adapte et ilk önce demişti.ama ben zaten suyun içinde kendimi karadan daha güvende hissediyorum.sence ne yapayım?zıpkını alınca hemen dalsam olurmu abi.taygun abimede selamlar kulaklarını çınlattım
|
Doğukan suyun içinde kendini rahat hissetmen çok önemlidir. Ama bu rahatlık sakın güvenlik tedbirlerini elden bırakmaya neden olmasın.
Balık görmeye gelince... Suyun içinde elde zıpkın çala palet gezersen balıkla (daha doğrusu iyi bir balıkla) karşılaşma olasılığın çok düşüktür. Bunun için av tekniklerini iyice öğrenmen ve uygulama deneyimi edinmen gerekir. Önce sualtı avcılığı dokümanları kısmında yer alan teknikleri iyice bir okuyarak öğren. Hangi balıklar nerede yaşar, davranışları nedir bunları iyice incele. Ondan sonra balık avlamak daha kolay ve zevkli hale gelir. Unutma bu yapmayı düşündüğün iş tehlikeli ve teknik detayları olan bir iştir... |
Alıntı:
Doğukan, dalış her zaman dikkat ve güvenlik gerektirir. Sen suya girerken ilk önce güvenilik için malzemelerini gözden geçir. Bilek kısmı çatlak palet, lastiği yarık zıpkın, vs. bunlar dalış için güvenli olmayan dikkat edilmesi gerekenlere örnek. Dalışta herzaman dikkat ve güvenlik ön planda olmalıdır. RASTGELSİN. |
teşekkürler.abicim dediğin dökümanları okuyacağım.cevapler için bir kez daha teşekkürler
|
Alıntı:
|
Saat 15:04. |