![]() |
Hasan abi paşalar sizin olsun ben pembeleri toplarım :)
Çok güzel bir avlak gerçekten rahat, konforlu geniş geniş ferah ferah. |
Foça
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
dediğin gibi rahat ferah konforlu mersedes araba gibi :D gelcenmi sende ?:D * |
Alıntı:
|
Karareis çok güzel ve bereketli bir yerdir.Hasan kardeşim avlak yerlerini deşifre etmendenden dolayı seni kutlarım.Eminimki değerli dostlarım bu avlakları ve doğayı koruyarak oraların güzelliklerinden faydalanacaklardır.Teşekkürler.
|
Alıntı:
Benim PAŞA TEAM t-shirtüm var onu hatırlatayım :D Eh mersedes arabada bizede oturacak bir yer varsa gelirim tabi :D |
[quote = Hasan BALIKÇI; 69.033]senin oralarda tuttuğun ısparoz resimleri vardır sende onların resmini avlağa ilave et istiyorsan :D[/ quote]
Ben orada hiç ısparoz yakalamadım ki ;) :hıııı: Birşey yakalayamadım Mırmır ve paşadan başka ..;) Bak resimlerimide koyayim ..;) :helal::helal:GECENİN İLK MİSAFİRLERİ MIRMIRLAR ..:helal::helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] :helal::helal:SONRAKİ MİSAFİRLERİ İKİLİ BENİM DEĞİMİMLE .. SALKIM PAŞALAR ..:helal::helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] :helal::helal:GECENİN TOPLAM HASILATI ..:helal::helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Hasan bey bu avlakları yayınlarken bu avlakları öğrendiğiniz kişiden izin aldınızmı acaba, zira başka bir sitede bu avlakta yapmış olduğunuz organizasyon sonrası bu avlağın ne hale geldiğini herkes gördü, manisalıların akınına uğradı bu avlak ve site halkının şikayetleri taaa jandarmaya kadar gitti.Sorularıma dürüstçe cevap vereceğinizi ümit ediyorum Hasan bey.ayrıca yine başka bir balık avı sitesinin organizasyonunda yayınlanmış görüntüleri burada paylaşmışsınız, acaba o sitenin yöneticilerinden bu resimlerin yayınlanması için izin aldınızmı.;)
|
Saat 00:47. |