![]() |
Alıntı:
dediğin gibi uğur benim için değişen birşey olmadı belki iyide oldu çünkü kıyıdan daha güzel ve kıymetli balık tutuyorum özelliklede paşa ;) evet levrekte çok var ama bu ayrı bir meziyet istiyor benim levrekle aram pek iyi deyil;)benim avlandığım foça da güzel levrek çıkmakta bundan sonrada sanırım dahada iyi olur ;) |
Alıntı:
çünkü kıyılarımızı oldukça kirleten çevresine saygılı olmayan balıkçılar var ;) bu gün ben balığımı tutayım yarından banane deyip çöplerini darmadağın bırakan çoooook .:hıııı:ama nedense yarın yine o çöplerin arasında balık tutan yine kendisi oluyor ne yazıkki :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
abim anlaşılan sende yolculuk var yılların mirasını inceden inceden vermeye başladın hadi hayırlısı bakalım.:helal::helal::helal:
aman dikkat et bak arada takımlarıda dağıtmaya kalkarsan inan fatiha okumam sana...:deli::deli::deli: |
kardeşiiim
Alıntı:
sen beni bekliyorsan bu yaşam takdiriilahinin :Dbide irsi oluyorsa sen daha çoooooook beklicen gibime geliyor :D |
Alıntı:
ancak hatırlatırım benim de nenemle dedem hala yaşıyolar 87 cik daha eee ben senden genç olduğuma göre eninde snunda takımlar benimmmm;):deli::D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 05:30. |