RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Kaptankarabulutla birlikte (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6908)

kaptankarabulut 29-01-2010 16:33

ya Anıl ben demedim mi tut şu kalamarı çekeyim seni diye.sen ne dedin.(yok ağbi resimlerde ben olmıyayım bi önceki resimlerde de babam yoktu sonra alınır) demedin mi? :D :D :D :D :D :D Ama son koyduğun resimde harbiden fotojenlik çıkmışsın tebrikler....:helal: :helal: :helal: :helal:

Kamil ESEN 29-01-2010 16:59

Kalamarlar çok güzelmiş.Rasgele..

Anıl ÜNALAN 29-01-2010 17:19

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 71033)
ya Anıl ben demedim mi tut şu kalamarı çekeyim seni diye.sen ne dedin.(yok ağbi resimlerde ben olmıyayım bi önceki resimlerde de babam yoktu sonra alınır) demedin mi? :D :D :D :D :D :D Ama son koyduğun resimde harbiden fotojenlik çıkmışsın tebrikler....:helal: :helal: :helal: :helal:

Ehehe ne demezsin abi. Surat ifademe baksana yine ac kaldik yine balik yok diyen acilarin cocugu emrah modunda :D

Anıl ÜNALAN 29-01-2010 17:22

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 71038)
Kalamarlar çok güzelmiş.Rasgele..

Daha iyileri seninle olsun kamil abi.

Hasan BALIKÇI 29-01-2010 19:10

anıl kardeşim sen kesin balık tutmuşsundur ;)süleyman abinin rivarına koydun demi ben gidip ordan alayım diye eeee yaşlılık :D:D

anıl gerçekten bu güzel hobi çok değerli dostluklar kurduruyor buna emin olun.işte süleyman abi gibi kafa dengi muhabeti ve yüreği güzel bir abimizle burada tanıştık:)işte sonuç ortada birşey söylemeyede gerek kalmıyor.

gerçektende kayda değer çok iyi ve çok kaliteli dostlara sahip oldum tüm dostlarıma saygılar sevgiler :)

Anıl ÜNALAN 29-01-2010 19:44

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 71046)
anıl kardeşim sen kesin balık tutmuşsundur ;)süleyman abinin rivarına koydun demi ben gidip ordan alayım diye eeee yaşlılık :D:D

anıl gerçekten bu güzel hobi çok değerli dostluklar kurduruyor buna emin olun.işte süleyman abi gibi kafa dengi muhabeti ve yüreği güzel bir abimizle burada tanıştık:)işte sonuç ortada birşey söylemeyede gerek kalmıyor.

gerçektende kayda değer çok iyi ve çok kaliteli dostlara sahip oldum tüm dostlarıma saygılar sevgiler :)

Aynen abi her zaman dedigimiz tek birsey var. Balik bahane dostluk ve muhabbet sahane. Bu sitede bulunan herkesin dostlugunun temeli olarak gosterebiliriz balik sevdasini, umarim bu sevdamiz hic bitmez.

nevzat 29-01-2010 21:34

Anılım kalamarları görünce içim eridi,hazır bunları yakalamışken batıklar etrafında bi dolansaydınız canlı yemle belki bi canavar kıstırıdınız.

Anıl ÜNALAN 29-01-2010 23:21

Alıntı:

nevzat tafarından gönderildi (Mesaj 71056)
Anılım kalamarları görünce içim eridi,hazır bunları yakalamışken batıklar etrafında bi dolansaydınız canlı yemle belki bi canavar kıstırıdınız.

Yakin mesafemizde batik yok ki be abi. En yakin Kosten var orayada 1.5saatte gidiliyo. Hem olsa da ben kalamari yem yapmam cunku tek yedigim balik denebilir onun icin :D

adolomorola 29-01-2010 23:28

Balık avının az oldugu günlerde balıgın az çıkması çok normal,ama kalamarları kırmışsınız anıl...:helal::helal:
Tüm ekibi kutlarım ....;)

Anıl ÜNALAN 29-01-2010 23:49

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 71075)
Balık avının az oldugu günlerde balıgın az çıkması çok normal,ama kalamarları kırmışsınız anıl...:helal::helal:
Tüm ekibi kutlarım ....;)

Tesekkurler Oner abi az da olsa birazcik pasimizi sildi gibi. Umarim daha iyilerini beraber avlariz ;)

Saat 06:15.