![]() |
Alıntı:
Anlamazlıktan mı geliyon yoksa..:confused: :D:D:D |
Yok sen anlamamışsın kardeşim.O hankafe de cilveli kahve var diye yazdım o yazıyı.Yani içmek istersek adres belli;)
|
Alıntı:
Tamam o zaman ..;);) Teşekkürler abim.. |
abiler gelince irtibata geçin benden olsun cilveliler yer ve kalitesi bilinmektedir bizzat tasdik ediliştir :)
|
gelin arkadaşlar gelin bir kahvenin kırk yıl hatırı var derler onada yüzde yüz zam geldi çıktı seksenyıla herkesi bekleriz manisaya içeceğiniz kahve olsun
|
Alıntı:
İşaallah bir sonraki gelişimde mutlaka senin rehberliğinde Cilveli kahvenin tadına bakmak isterim.. Sağlıcakla kal.. |
Alıntı:
Tanışmak karşılıklı Cilvelileri içmek üzere.. Sağlıcakla kal.. |
Alıntı:
|
cilveli kahve
herkese merhaba internette dolaşırken kahvemizin konusunun geçtiğini gördüm ve sevindim cilveli kahve nin patent sahibiyiz. kahvemizin yapılması için izmir da güzelyalıda kafe cilveli kahve diye bir franchise verdik bu lezzeti izmirlilerede tatırmak için bilgilerinize manisaya geldiğinizdede size yardımcı oluruz. rastgele
|
han kafeyi 6 sene işlettikten sonra devrettik ve cilveli kahveyi burdan türkiyeye duyurduk sattıktan sonrada orada düzgün ve güzel yapılmaya devam ettikten sonra satılmasına izin verdik eğer internetteki fotoğraflardan farklı bir şekilde kahvenin sunumu yapılırsa şikayet ediniz
|
Saat 22:48. |