![]() |
Alıntı:
Eyvallah abim gel gel .. Tam zamanı .. Hep birlikte bir org. yapalım söylediğin zamanda ..;);) |
necati kardeşim harika görüntüler için çok sağol
çok pis gaza geldim ama şimdide gaz şişkinlk yaptı:):) |
Alıntı:
Mesele gazı deniz dibinde atmak..;) Hazırmısın yeni sezona?? :D :D |
ben hazırımda
havalar hazırmı:):) |
Alıntı:
|
çOK güzel çok :)) tebrikler...
|
Abilerin güzeli eminim bu sene çok güzel ortamlarda çok güzel karelere çok güzel videolara paşa team ve bütün bu sevdaya baş koymuş dostlarla birlikte hepimiz imza atacağız.... Hasan abimin tavsiyeleriyle ustalığıyla ve bizlere öğrettikleriyle bu geçtiğimiz yıl bizim için güzel bir yıl oldu...
Bu sene artık daha tecrübeliyiz ...şansımızda yaver giderse ne videolar çekeriz ne videolar oscarlık olur alimallah... :):):) herşeyden öte abi kardeşliğimiz yeter be abim gerisi hikaye ....sağlıkla kal abim |
Alıntı:
benim pek yardımım olduğunu sanmıyorum:)buradaki sadece sizin azminiz ve balık tutma sevgisi ;) benim bildiğim tek birşey sürekli balığa giden balık tutar :D |
Necati kardeşim, eline emeğine sağlık. harika bir paylaşım, nefis bir sunum olmuş.Yalnız benim anlamadığım, ikinci videoda Hasan kardeşim olta atmak için denize giryor.oraya kadar güzel bir problem yok.... Ama oltayı sanki denizden karaya doğru atıyormuş gibi bir izlenim doğdu bende.Yoksa herkez denizden tutuyorda Hasan kardeşim karadan mı tutuyor balıkları.:D :D :D :D
|
Alıntı:
Tanışmak, beramer av yapmak ümidim ile.. |
Saat 00:25. |