![]() |
Alıntı:
Beraber kahve içip sohbet ederiz... Necati, bu sitenin en güzel tarafı dostluk, kardeşlik hemde hiç bir çıkar beklemeden... Dostlukların, kardeşliklerin katlanarak büyümesi dileğiyle.... |
Arkadaşlar,ben her zaman,aileye yeni katılan arkadaşlara BU BÜYÜK HOŞ SOHBET AİLEYE HOŞ GELDİN derim.Ve gerçektende öyle.Biz RASTGELSİN ailesi olarak sıcak kanlı, hoş sohbet dostlara sahip.Herkes sanaldaki dostluğu reele taşıma çabasında.Ve bunuda hiç bir çıkar gözetmeksizin bu uğraşı veriyorlar... NİCE NİCE DOSTLUKLARA...
|
böyle güzel durumlar yaşanması gereken güzel mutluluklar :)hepinizi kutlarım herzaman böyle güzel tesadüfler dilerim :)
|
Alıntı:
Başım üstüne abim .. Dükkan her zaman açık arkadaşlara abilere.. Ne zaman istersen buyur..;) |
Alıntı:
Onun için mi uğrayacak Mehmet abi ilk sana?? Tamam o zaman sana uğrasın sonrada Beraber çıkın gelin.. Bak sakızlı kahveler bitmeden gelin haaa.... Haydi çabuk çabuk..;) :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Abim ben sana diyorum.. Bu dostluk her şeyin üzerinde .. O anı tekrar yaşamak isterim ... |
Alıntı:
Bornovadan başlarım seninle,müsait olursak beraber turlarız İzmir'i. Hazır Necati'de sakızlı kahve var diyorken, fazla uzatmadan bu işi gerçekleştirmek lazım :) |
Tüm dostlarımı kutlarım forumun amacına uygun sloganımıza yakışır bir tanışma olmuş.:helal::helal:
|
Alıntı:
Eyvallah Serkanım.. Biz nezaman Nerede Buluşuyoruz işaallah ??? |
Saat 08:53. |