![]() |
Yaaaaaaa bak taygun'um onu unuttum. bundan böyle onlarıda yazayım bari..
:D :D :D :D :D :D :D :D |
Alıntı:
|
Süleyman abi Alman adasından Güzelbahçe'ye dönen 6 metrelik bir tekneden denize düşen biri 2 gündür bulunamamış bilgin var mı bu konuda?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
daha ne olsun süleyman abi az dediğimiz balık herkesin livarındaki en az iki kg balıksa bilemem :Delalem tek mercanla 75 kişiye foto çektiriyor oysa biz ikişerli çekilen olta üzerindeki balıkların fotosunu bile koymaya üşeniyoruz :D:D
alın bakın kamil biladerim nasıl ikili çekmiş :D:D:D:D sen varya kamil biladerim harikasın dostum :helal::helal::helal: bu resim fotomontajdır gülmek için koyulmuştur:D:D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Hasan'ım avlak bölgemiz aslında uskumru istavrit hele hele kupes olarak en verimli bölgelerimizden biridir.Fakat ne olduysa cumartesi pazar en verimsin günlerini yaşadık..Ama dediğin gibi kimse boş dönmedi...
|
Amca öncelikle yaptığın işin zorluğundan dalayı allah sana kolaylık versin diyorum vede balığa çıkacak olanları aydınlattığın için çok teşekkür ediyorum.
|
Tek kelime ile imreniyorum sizlere..
Süleyman ustam daha önümde uzun bir süre var ama tek hayalim bu biliyomusun. Seyir defterini okudukça nerdeyse hemen hemen hiç bir gününün boş geçmediğini görüyorum , bunun zevki anlatılmaz olsa gerek. Saygılarımla |
Saat 06:40. |