RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Yemcı Baki'nın yaptıgı terbıyesızlık (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7160)

seyirsubayi 05-03-2010 12:06

Alıntı:

Kaya ÖLMEZ tafarından gönderildi (Mesaj 75543)
okan beyin izni ile bir , iki nokta eklemek istiyorum Öncelikle sonbaharda yemci bakiden aldığım boru kurdu paketinin %100 boş çıkması üzerine ikinci limandan geri dönüp paketi iade ettiğimi söyleyeyim.
Yemci bakiden sonra 1. limanda bir yemci ve malzemeci daha var. adı liman yemcisi sahibinin adı Tufan. Okan beyin sözünü ettiği güzelbahçeye varmadan önceki ışıkların önündeki yemci de aynı kişinin (Liman yemcisi 2 ) Sevgili Ertuğrulda bir dönem orada çalıştı Müşteri ve arkadaşlarına yaklaşımı ile herkesin gönlünü kazanmış birisidir. Ama Şimdilik kısa Bir süreliğine ayrıldı yakında yeniden başlayacağını umuyorum. Tufan da sözünün ardında duran bir kişidir. Elinde yem yoksa ayırmaz. Ayırdıysa da bir biçimi ile müşterisine teslim edemeyeceği bir durum oluştuğunda ne yapıp eder birinden yem bulup teslim eder. (ben bizzat şahidim)Stres atmaya giderken stres olmayalım. yaşadığımız olumlu ve olumsuzlukları paylaşalım. Bu konuda bizi uyarmış olduğu için okan beye ayrıca teşekkür ederim. Rastgelsin.

kaya bey..
sızınde bu sahısla ılgılı olumsuz bır olayla karsılaşmanıza uzuldum.. demekkı bu arakadas huy olarak pek ıyı degıl.. ama ben her zaman söylerım herkes hak ettıgını alır... mutlaka da alacaktır... sevgı ve saygılarımla... avınız daım olsun

lidakin 05-03-2010 12:58

Merhaba Okan,hatırlıyorsan eğer biz iki kişi oraya geldiğimizde siz tartışıyordunuz.
Bende size daha fazla zaman kaybetmeden biran önce yem bulmanızı söylemiştim.
Bizde ogün sadece donmuş sülinez bulup ona şükretmiştik.
Herkez esnaf olamaz,seni arayıp bari yem çıkartamadık diye sallasaydı sende ona göre hareket ederdin değilmi.

seyirsubayi 05-03-2010 14:36

Alıntı:

lidakin tafarından gönderildi (Mesaj 75551)
Merhaba Okan,hatırlıyorsan eğer biz iki kişi oraya geldiğimizde siz tartışıyordunuz.
Bende size daha fazla zaman kaybetmeden biran önce yem bulmanızı söylemiştim.
Bizde ogün sadece donmuş sülinez bulup ona şükretmiştik.
Herkez esnaf olamaz,seni arayıp bari yem çıkartamadık diye sallasaydı sende ona göre hareket ederdin değilmi.

selam dostum .. demek ogun karsılaştıgımız sızdınız:) evet cok ama cok haklısın.. önceden sölemıs olsaydı bızde ona göre davranırdık .. o gun yem bulduk ama bulamayabılrıdkte... o gece halımı sen gördun kapıyı açmamakla akıllılık ettı aslında... herkesın esnaf olamayacagı konusunda ıse cok haklısın sız ne yaptınız o gun balık varmıydı ???

lidakin 05-03-2010 16:06

Alıntı:

seyirsubayi tafarından gönderildi (Mesaj 75565)
selam dostum .. demek ogun karsılaştıgımız sızdınız:) evet cok ama cok haklısın.. önceden sölemıs olsaydı bızde ona göre davranırdık .. o gun yem bulduk ama bulamayabılrıdkte... o gece halımı sen gördun kapıyı açmamakla akıllılık ettı aslında... herkesın esnaf olamayacagı konusunda ıse cok haklısın sız ne yaptınız o gun balık varmıydı ???

Ogün bizde ıldır'a gittik pek kayda değer bişey yakalayamadık.
İnşallah bundan sonra balık boşlaşır bakalım hayırlısı.;)

seyirsubayi 05-03-2010 16:44

Alıntı:

lidakin tafarından gönderildi (Mesaj 75578)
Ogün bizde ıldır'a gittik pek kayda değer bişey yakalayamadık.
İnşallah bundan sonra balık boşlaşır bakalım hayırlısı.;)

ben ogun kokar koyuna gıttım.. kokar ın meshur balıkları bızı karsıladı .. guzel balık aldık.. kulaklarını cınlattım bakı nın :)

muratbaykent 05-03-2010 17:16

Okan karşılaştığın üzücü ve can sıkıcı olay için bende üzüldüm.Zaten 2 paralık keyfimiz için gitmiyormuyuz balığa.O keyfimizide kaçırdıklarında haklı olarak tavrımız sert oluyor tabiki.Umarım hatasını anlar ve bundan sonra adam gibi ticaret yapar.Bu arada verimli av yaptığınızıda öğrenmiş bulunuyoruz:).sen sıkıntıları boşver de koy 2 resim gözümüz gönlümüz açılsın.Hoşçakal

Hasan BALIKÇI 05-03-2010 17:59

Alıntı:

seyirsubayi tafarından gönderildi (Mesaj 75517)
usta ınsallah bırgun tanısırız.....
Avınız ve sohbetınız bol olsun

inşallah okan biladerim :)bizde bu balık aşkı oldukça tanışırız elbet;)

paşalı 05-03-2010 19:44

Alıntı:

seyirsubayi tafarından gönderildi (Mesaj 75444)
turgay abım guzelbahcede en son yemcı bakı... yemcı bakı dıye herkes bılır... merdıvenlerden asagı ınınce dukkanına ulaşıyorsun.. hemen yol kenarında... çok eskıdır.. ama adılık had safhada.. hepınızı uyarmak ıstedım kı aynı durumla karsılaşmayın dıye ... ben yem bulana kadar canım çıktı.. oda saolsun ertugrul abı nın yardımı ıle.. sızde aynı duruma dusmeyın ıstedım.. bana bunu yaptıgına pısman edecegıme yemın ettım ben ... edecegımde.. sadece sızı bılgılendırmek ıstedım

Evet Okan kardeşim tarif edince hatırladım.Şimdiye kadar ondan almak kısmet olmadı iyide olmuş.

seyirsubayi 05-03-2010 20:04

Alıntı:

muratbaykent tafarından gönderildi (Mesaj 75583)
Okan karşılaştığın üzücü ve can sıkıcı olay için bende üzüldüm.Zaten 2 paralık keyfimiz için gitmiyormuyuz balığa.O keyfimizide kaçırdıklarında haklı olarak tavrımız sert oluyor tabiki.Umarım hatasını anlar ve bundan sonra adam gibi ticaret yapar.Bu arada verimli av yaptığınızıda öğrenmiş bulunuyoruz:).sen sıkıntıları boşver de koy 2 resim gözümüz gönlümüz açılsın.Hoşçakal

dostum o avın fotolarını çekmedım.. ama kokar a son 4 seferdır gıdıyorum cok guzel karagöz ufak çıpura ve arada sargoz yapıyor... ozellıkle karagözler 700-750 gr cıvarı cekıyor.. ben demırcılı den kokara gecıyorum denızden de olsa yol ınsanın canını cıkarıyor bır sure ara verdım kokara bu yuzden.. ama ılk avımdan sonra resımlerı koyacagım dostum

seyirsubayi 05-03-2010 20:06

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 75586)
inşallah okan biladerim :)bizde bu balık aşkı oldukça tanışırız elbet;)

ınsallah ustadım.. karadan avı ben sevmıyorum ama sırf tanısmak ıcın bır ara umarım denk gelırız avın daım olsun

Saat 07:08.