![]() |
Tebrikler abi.
Güzel bir gün geçirmişsiniz. Süleyman kaptanın çayı ve muhabbetinden sonra birde Serkan ile birlikte teknede balık yemek. Daha ne olsun . Hasan abi senide teknede gördük ya:) |
sevgili hasan abicim ekip arkadaşlarımız ve seninle güzel bir gün yaşadık tekrar devamının gelmesini temenliederim . hem karadan hem denizden.seninle tanışmak muhappette bulunmak çok keyifli oldu çok teşekkürler.tüm arkadaşlara selamlar saygılar.
|
Hasan kardeşim süper resimler, için gitti.
Balık bahane ama dostluk şahane :) biz bu hafta gidemedik ama önümüzdeki hafta insallah denizde olurum :) bu arada güzel paylaşımın için teşekkürler, rastgele |
vay vay vayy..
Abi senin ne işin var denizin ortasında.. Hoca yaparsa cemaatin ne yapacağını artık sen düşün.. :) Paşalar kıyıda seni bekliyor sen çıkmışın denizin ortasına .. Şaka bir yana herşey çok güzel.. Çaylar .. Mangalda balık.. Yeni dostluk ve arkadaşlıklar.. Eeeee balıkda var daha ne olsun ki?? Allah en kötü gününüzü böyle yapsın.. Haftaya aynı günde aynı yerde buluşmak üzere .. Kal sağlıcakla.. |
Hasan abim muhabbetiniz bol ve daim olsun inşallah.
Güzel ve verimli bir av günü geçirmişsiniz. Tüm arkadaşları tebrik ederim. Paylaşım için teşekkürler. |
Dün canlı bağlantıyla görüştüğüm Süleyman ve Hasan abiler bana o kadar çok kıskandırıcı konuştular anlatamam.Ben tabi ki derste olduğum için çatladım burda.Ama en kısa zamanda Süleyman abiyle görüşmek şart oldu.Hasan abiye de tekneden nasıl paşa tutulur dersini anlatmak bana şart oldu.:D
Her zaman ki klasik Karabulut şovlardaki gibi, bu defa da balık iyi tutulmuş ama Hasan abi vazifesini iyi yapamamış.Daha güzel avlarda böyle güzel dostluklar kurulması dileğiyle.Rastgelsin.. |
Balık kavağa çıkmış :oha:
Hasan abi senin teknede ne işin var :D Şaka bir yana Süleyman kaptan ve Fora Serkan ile denizde olmanın keyfi bambaşka. Çay muhabbet şamata gırla gidiyor. Yalnız usta farkındaysan paşanın ne yavrusu ne kendisi yok sana tekneden bir ders mi versem, el mi versem ne yapsam :P |
Maşallah, yakında Süleyman abinin teknesine bir web cam koyup online olarak yayına başlaması an meseledir.
|
Arkadaşlar niyayet HASAN BALIKCI'nın ayaklarını karadan kesmek bana nasip oldu. :helal: :helal: Zaten kendisi paşa tutmak için gelmedi.. Önce teknede nasıl yürünür onu öğrenmeye çalıştı. :D :D ama ilerleme kaydetti. :helal: :helal: Yani küçük bebekler gibi TAY TAY yapmaya başladı..Bir iki denemeden sonra bakın siz HASAN BALIKCI tekneden ne PAŞALAR çekecek.
Ayrıca şahsım ile ilgili iyi niyet düşüncelerinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. |
Bu gün balık yok mu?
|
Saat 00:37. |