![]() |
Necati kardeşim süper bir anlatım olmuş.Gerçekten soru sorulacak bir konu bırakmamışsın.
Necati kardeşim bende geliyorum eşim ve oğlumla birlikte, olta atmasamda sizlerle ve o havayı teneffüs etmek kadar güzel bir şey olmasa gerek... SÜLEYMAN KARABULUT ÜLKER KARABULUT TOLGA KARABULUT |
Alıntı:
|
Tebrikler, şahane bir org. olacağı şimdiden belli, bayağı katılımcı var herkesi tebrik ediyorum, birazda balık avladınızmı bizimde gözlerimiz bayram eder.herkese Rastgele.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
necati yöneticim mefhar ve mazhar üzümcüyü listeye ilave edebilirmisiniz sevgilerimle
|
necati abı bu anlatım baska olamazdı mukemmelın ustunde hersey resımlı ve anlatımlı harıka baya emek harcadıgın her seyden bellı
karareiste sahane bır ortam olacagı sımdıden bellıı valla |
10-15 kişi misafirim var gelcek arkadaşlar kesinleşince isimleri yazdırırım
Ben ailecek geleceğim 1-Öner RUAMAN 2-Yasemin RUAMAN 3-Zeynep RUAMAN 4-Seyit RUAMAN |
çok güzel bir organizasyon olacağa benziyor
allah nasip ederse organizasyona bende katılmak istiyorum. yanımda bir arkadaşımla birlikte. belki sayı artabilir ama şu an için 2 kişiyiz. bizide eklerseniz seviniriz :) Ali AKAR Ersun KAYAÇETİN Bu arada paylaşım içinde teşekkürler çok güzel bir paylaşım olmuş. :) |
Necati abi çok güzel bir açıklama ve paylaşım olmuş. Taygun zaten benim ismimi belirtmiş ben bu duyuruyu Ege Üniversitesinde de yapıyorum. Kesin bir yanıt alırsam sana bildiricem. Taygunla ben nasipse kesin orada olacağız. Taygununda söylediği gibi konuştuğumuz haber beklediğimiz kişiler var. Onlarıda ikna etmeye çalışıyoruz. Kesinleşen olursa sana bildirceğiz... Teşekkürler...
|
Saat 00:59. |