RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Kiralık Tekne (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7341)

ibrahimz35 31-03-2010 21:02

Necati kardeşim, insan o tekneye binince acaba aklına balık tutmak gelir mi?????

kaptankarabulut 31-03-2010 22:00

Ya arkadaşlar insan o tekneye bindiğinde sıkılır yaa... çünkü birincisi, denizde olduğunu hissetmezsin. ikincisi her tarafta aşcılar garsonlar vs. üçünçüsü zatan yalnız olamazsın misarirler konuklar vs.Teknede bile bir resmiyet.Yok yaaaa bana göre değil. Necati sen onu güle güle kullan. benim takam bana yeter...

Hasan BALIKÇI 31-03-2010 22:04

Alıntı:

aacaipman tafarından gönderildi (Mesaj 79221)
eh iste Hasan Abi artik Karareis organizasyonunda siz kiyidan pasalari cekerken Necatide bu tekne ile havai fisek gosterisi ile sizi destekler :) kiyidan cipura,tekne den havai fisek show...iste Pasa Team...
sevgi selam herkese...

ne o sen organizasyona gelmiyonmu ?:)

yenal45 31-03-2010 22:07

necati abi hayırlı olsun nezaman gidiyoruz mazotun ben de diyecem ama 1 ton dan fazla yakar bu::D:D ama sana feda olsun

Necati ARAT 01-04-2010 06:55

Alıntı:

aacaipman tafarından gönderildi (Mesaj 79177)
o kadar guvenlige ragmen benim tekneyi ne yapip edip bulup resmini cekmisler...yani Necati kardes senin paparazzilerden de kacilmiyor hani :D

Alıntı:

aykons tafarından gönderildi (Mesaj 79181)
Yapımı tamamlandığında görmüştüm resimleri daha önce, demek almak size nasip olmuş hayırlı uğurlu olsun :)

Alıntı:

denizkızı35 tafarından gönderildi (Mesaj 79190)
Nectibey Hayırlı olsun

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 79193)
necati bu tekneyi alıp kararesi götürüp kıyıdan olta atıcakmış.biliyonmu volkan :D:D

neyse necati beni deniz tutuyo bu tekneye binmem süleyman kaptanın teknesi çok daha güzel en azından rahat rahat çay demliyoz :D:D:D

sen al o teknenle ısparoz tut :D:D:D

Alıntı:

eh iste Hasan Abi artik Karareis organizasyonunda siz kiyidan pasalari cekerken Necatide bu tekne ile havai fisek gosterisi ile sizi destekler :) kiyidan cipura,tekne den havai fisek show...iste Pasa Team...
sevgi selam herkese...

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 79229)
Necati kardeşim, insan o tekneye binince acaba aklına balık tutmak gelir mi?????

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 79294)
Ya arkadaşlar insan o tekneye bindiğinde sıkılır yaa... çünkü birincisi, denizde olduğunu hissetmezsin. ikincisi her tarafta aşcılar garsonlar vs. üçünçüsü zatan yalnız olamazsın misarirler konuklar vs.Teknede bile bir resmiyet.Yok yaaaa bana göre değil. Necati sen onu güle güle kullan. benim takam bana yeter...

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 79297)
necati abi hayırlı olsun nezaman gidiyoruz mazotun ben de diyecem ama 1 ton dan fazla yakar bu::D:D ama sana feda olsun

Tatlı mesajlarınız için teşekkürler..
Yüzünüze birazcık tebessüm katabildi isem ne mutlu bana ..
Kalın sağlıcakla..

aacaipman 01-04-2010 08:38

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 79295)
ne o sen organizasyona gelmiyonmu ?:)

gunubirlik gelmeye calisicam Hasan Abi,esim ameliyatli oldugu icin uzak yerlere zor kipirdiyorum...aslinda benim Hanimin da ici kipir kipir oluyor balik tutmak icin ya,insallah o zamana daha iyi olur bakarsin beraber geliriz...

Necati ARAT 20-04-2010 09:39

Alıntı:

sevgi selam herkese...

Volkan kardeşim harika fikir..
Dur ben bunu değerlendirmeye alıp siz değerli üyelere bir sürpriz düşüneyim..

Mehmet BODUROĞLU 21-04-2010 01:08

Yok yok Necati.
Sakın satayım deme.
Kalsın bir köşede bu taka.
Biz Öner'e alacağız bunların biraz daha ileri teknolojililerinden.
Onla takılırız ama buda dursun elinde.:D

Necati ARAT 21-04-2010 07:20

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 81781)
Yok yok Necati.
Sakın satayım deme.
Kalsın bir köşede bu taka.
Biz Öner'e alacağız bunların biraz daha ileri teknolojililerinden.
Onla takılırız ama buda dursun elinde.:D

Tamam abi senimi kırayım..
Doğru söylüyorsun abi zaten aldığım bedelden bayağı bir aşağı veriyorlar..
Takasa gireyim dedim oda olmadı..;):D:D

Salih Reis 21-04-2010 08:10

Necaticim hafta sonu organizasyonunu bari bu teknede yapsaydınız... süper olurdu

Saat 08:57.