RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Deniz kızı ile tanışma (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7383)

kaptankarabulut 06-04-2010 20:06

Alıntı:

aykons tafarından gönderildi (Mesaj 80117)
Bir keresinde özbek e gezmeye gitmiştim, canım balık tutmak istedi limanda kapıdan sormuştum işte balığa çıkarıcak kimse varmıdır diye kapıda bu saatte kimse çıkarmaz kendileri giderler demişlerdi, artık çalacak bir kapımız var bir dahakine çaldırırız telefonlarını belki yardımcı olabilirler zaten adaş mışız :)

Gökhan'ım artık Özbek'de de 7/24 bize yardımcı olacak bir dostumuz var..

Denizkızı35 06-04-2010 20:06

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 80133)
inşallah bahar kardeşim.:)yolum düşerse mutlaka uğrucam :)

ben süleyman abinin tuzağına bi kere düştüm inanırmısın o gün teknede yürümeye yeni başlamış çocuk gibiydim.:Dbirde süleyman abi çay demleme ve servis işini bana verdi nerdeyse denizle kucaklaşıyodum.:Dabicim tahta üstü bana göre deyil :D
davetin için çok teşekkür ederim.gelirsem ailemle gelirim ;):)

Abi bunu söz olarak alıyorum en kısa zamanda ailecek bekliyoruz

Hasan BALIKÇI 06-04-2010 20:08

Alıntı:

denizkızı35 tafarından gönderildi (Mesaj 80144)
Abi bunu söz olarak alıyorum en kısa zamanda ailecek bekliyoruz

inşallah bahar kardeşim :)

kaptankarabulut 06-04-2010 20:08

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 80118)
Süleyman Kaptanım hem ticaret hem ziyaret olmuş :)
Bu güzel tanışmayı inşallah daha geniş kapsamlı yaparız hep birlikte güzel bir sohbet eşliğinde çayımızı yudumlarız.
Haaa bu arada Hasan abi doğru söylemiş demlik demlik çayını içtik bir tane çıbık kraker bile ikram etmedin :P Aşk olsun

Yaaa tamam be taygu'cum senin içinde geldiğinde bir kamyon kraker koyarım masaya.:D :D :D :D :D :D :D :D :D

:D :D :D :D :D

:D :D :D

Denizkızı35 06-04-2010 20:10

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 80140)
Gerçekten çok güzel görüntüler.
Süleyman abiyide, Bahar ablayıda, Gökhan abiyide gönülden tebrik ederim. Gerçekten çok hoş görüntüler bu görüntülerin devamının geliceğini biliyorum ve inanıyorum.Toplu tanışmalarımızda olucaktır diye düşünüyorum..

Cok teşekkürler anıl İnşallah seninle ve ailenle de tanışırız

Anıl ÜNALAN 06-04-2010 20:11

Alıntı:

denizkızı35 tafarından gönderildi (Mesaj 80147)
Cok teşekkürler anıl İnşallah seninle ve ailenle de tanışırız

Az kaldı dönücem bende yuvama(2.liman) sık sık görüşürüz umarım denizde veya karada :)

kaptankarabulut 06-04-2010 20:13

Alıntı:

denizkızı35 tafarından gönderildi (Mesaj 80121)
Ne yaptık ki süleyman amca , bir çay bir bisküvinin lafı mı olur keşke daha güzel ağırlayabilsek inşallah bir dahaki sefere daha güzel olur
bizde senin sıcak sohbetine doyamadık diger görüşmelerimizde daha uzun süre deniz üzerinde yemeğimizi yiyip çayımızı içeceğiz :)

Teşekkür ederim DENİZ KIZI.sizin o sıcak karşılamanız, sıcak sohbetiniz ne çayla ne yemekle kıyaslanır. Önemli olan sıcak ve samimi sohbetiniz.

kaptankarabulut 06-04-2010 20:14

Alıntı:

seyirsubayi tafarından gönderildi (Mesaj 80122)
suleyman abıcım masallahın var... sendekı ınsanlık takdıre şayan kesınlıkle... nacızane olarak tebrık ederım

Teşekkürler Okan kardeşim..

kaptankarabulut 06-04-2010 20:17

Alıntı:

seyirsubayi tafarından gönderildi (Mesaj 80126)
suleyman baba persembeye hazırlan... nasıpse guzel balık ve sohbet olacagını dusunuyorum

Üzgünüm Okan, hava pek öyle göstermiyor. Değişmezse ancak limanda sohbet ederiz..:D :D :D

Taygun KOCABIYIK 06-04-2010 20:20

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 80146)
Yaaa tamam be taygu'cum senin içinde geldiğinde bir kamyon kraker koyarım masaya.:D :D :D :D :D :D :D :D :D

:D :D :D :D :D

:D :D :D

Ben livardakilerle idare ederim Süleyman abi :D

Saat 06:52.