![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İnan üzerimde birçok üyenin baskısı var idi .. -Abi nerede videolar gibi.. Aceleiş bu kadar oldu.. Ama beğendiğinize sevindim.. Bahar kardeşim sizlere herşey yakışır.. Ayrıca ben teşekkür ederim.. |
Alıntı:
Cem kardeşim beğendiğine sevindim.. Videoyu .. Cyberlink PowerDirector programı ile hazırladım.. Kaldı ki eski bir versiyon..yenisini de alamıyorum.. Freee sürümlerinde bir çok eksiklikler var.. |
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Bir başka orgta tanışmak üzere.. |
Alıntı:
Ne demek abi benim en kötü işim bu olsun.. Seve seve hazırlarım.. Bana yeterki uygun sahneler ver..;) Evet sana kalsaydı ohooooo...:deli::oha::oha::oha: Pc kursuna vereceğin parayla bir notbook al..;) Balığa gittiğimiz her gün ben sana ders veririm..:( Ama yakaladığın paşalarıda alırım bilgine..:P:D:D:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Yahu siz merak etmeyin verecem ben hasan abiye su kenarında pc dersi..;) |
Alıntı:
yahu bende necati bey acaba after effects, sony vegas pro ya da pinacle gibi devasa programları mı kullandı dedim :) bahsettiğim programları kullanmak normalin çok üzerinde deneyim gerektiriyor. cyberlink powerdirector'u hiç kullanmadım ama gördüğüm kadarıyla tatmin edici sonuçlar çıkıyormuş.. ellerinize sağlık tekrar.. |
Necati abi 2011'de miyiz? :deli::deli::deli::deli::deli:
Günün anlam ve önemini anlatan tek cümle budur :D:D:D Emeklerine sağlık Necati abi tekrardan yaşadık o güzel anları. |
Saat 21:52. |