RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Tüm balıkçı arkadaşlarıma merhaba (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7534)

haluk deniz 03-05-2010 17:22

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 83113)
haluk abı tekrardan aramıza hosgeldın
engın deneyımlerınden umarım bızlerde yararlanırız

Teşekkürler Yağız Elimden geleni yapacağım

haluk deniz 03-05-2010 17:23

Alıntı:

mami1984 tafarından gönderildi (Mesaj 83117)
Aramıza hoşgeldiniz.bilgi ve tecrübelerinizden faydalnmak dileğiğle.

Teşekkürler benimde sizlerden öğreneceklerim olacaktır

haluk deniz 03-05-2010 17:25

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 83119)
Haluk abi aramıza hoşgeldiniz değerli bilgilerinizi paylaşmak dostluğumuzu pekiştirmek üzere hoşçakalın ...

Teşekkürler hoş gördük paylaştıkça dostluklar pekişecektir zaten

Bahadır Sarıca 03-05-2010 17:35

Sevgili Hocam sizinle burada da birlikte olmak çok güzel.
Selamlarımla...

kaptankarabulut 03-05-2010 17:40

Haluk abi aramıza hoş geldin.Sizin engin tecrübelerinizi burada bizimle paylaşmanız, inanin bizleri mutlu eder.

haluk deniz 03-05-2010 17:41

Alıntı:

Bahadır Sarıca tafarından gönderildi (Mesaj 83177)
Sevgili Hocam sizinle burada da birlikte olmak çok güzel.
Selamlarımla...

Teşekkürler bana harika destekler veren Bahadırım
seninle heryer güzel

adolomorola 03-05-2010 18:09

Alıntı:

haluk deniz tafarından gönderildi (Mesaj 83041)
Arkadaşlar uzun bir süre önce forumunuza kayıt olmuştum ancak sizlere yazma fırsatım olmadı. Bugün benim kurmuş olduğum foruma üye olan arkadaşların Mersin koyda av yapmaları sebebiyle Hasan Balıçı kardeşim ile telefonda görüşme fırsatım oldu. Daha evvel kendisi ile yazışma fırsatım olmuştu sağolsun bu yazışma sırasında 2000 yılında yazmış olduğum Amatör Olta Balıkçılığı Ve Balık Tutma Teknikleri adlı Kitabımı okumuş bir arkadaşımdan duyulabileceğim ve beni çok mutlu eden sözler duymuştum. Beni foruma davet etti bende kendisini kırmayıp. Sizlerle tanışmak üzere bu satırları yazıyorum
Gördüğüm kadarıyla seviyeli bir topluluk oluşturmuşsunuz dostluklarınız ve paylaşımlarınız daim olsun
Rastgele

Haluk abi öncelikle ailemize hoşgeldiniz.
Bu haftaki av dönüşümüzde Hasan abiden sizin hakkınızda öyle güzel sözler dinledimki anlatamam,sizin gibi bu işe gercekten gönül vermiş Üstadlarımızın aramızda bulunması oldukca onur verici bir durum isterimki bu sanalda tanışmamız real ortamdada olur ve sizden o çok degerli bilgileri sizin ağınızdan duymak nasip olur.;)

Taygun KOCABIYIK 03-05-2010 18:57

Haluk abi engin bilgilerinden faydalanacağımız için çok mutluyum, en kısa sürede gerçek hayattada tanışmak dileğiyle.
Hoşgeldin...

haluk deniz 03-05-2010 21:47

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 83178)
Haluk abi aramıza hoş geldin.Sizin engin tecrübelerinizi burada bizimle paylaşmanız, inanin bizleri mutlu eder.

Teşekkürler Süleyman kısmetse paylaşımlarda bulunacağız

haluk deniz 03-05-2010 21:49

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 83186)
Haluk abi öncelikle ailemize hoşgeldiniz.
Bu haftaki av dönüşümüzde Hasan abiden sizin hakkınızda öyle güzel sözler dinledimki anlatamam,sizin gibi bu işe gercekten gönül vermiş Üstadlarımızın aramızda bulunması oldukca onur verici bir durum isterimki bu sanalda tanışmamız real ortamdada olur ve sizden o çok degerli bilgileri sizin ağınızdan duymak nasip olur.;)

Hasan kardeşim sağolsun söylediği güzel sözler kendi iç güzelliğinden kaynaklanıyor
Tabiki bende sizlerle tanışmayı çok isterim Hasan ile konuşalım yakın bir zamanda biryerde toplanıp çay içelim

Saat 06:39.