![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Kendi koyduğu yasağı yöneticilerle paylaşıyorsa , Yasağı kaldırdığınıda paylaşması gerekir.. ama isteğinize saygı duyarım.. Nitekim oylamayıda bu yönde yaptığınızı düşünüyorum.. Teşekkürler.. |
Alıntı:
eden cezasını çekmek zorunda değilmi.. Benimde ispatlı görselimi bulun benide banlayın..:D:D:D |
Alıntı:
Çok doğru Mustafa kardeşim.. Ama bir şey itiraf edeyim.. O balığı ben yemeşim..:D:D:D:D |
Ben nöbetci olurum.
En iyisi siz hepiniz kendinizi banlayın 1 hafta :D:D:D |
Alıntı:
Abi soruların çok güzel ama biz balıkcı sen doğuştan HASAN BALIKCIsın.. bu org için nerede ise 1 ayımızı verdik.. sen o zaman düşünemedin mi ki de bu yasağı koydun.. Madem koydun oylama sonucu cezanıda çekeceksin.. Seninde itirazın yok zaten.. Şeriatin kestiği parmak acımazmış.. Eğer bende banlanacaksam hazırım Boynum kıldan ince.. |
Alıntı:
Ya bırak süleyman abi sende biraz doğrucu ol.. Bu ne yahu 10 dk ayrıldım balığı çekmiş işte .. bunun ötesi berisi yok..:hıııı: Ver oyunu kurtul.. 1 hafta sende bende rahat edeyim..:D:D:D:D |
Alıntı:
Hasan abiyi 7 gün istirahat ettirsek bile PAŞA TEAM ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışırım.. Hatta o hafta balığa gider paşalarla boy göstermeye çalışırım.. Herşey Paşa Team için ..:D:D |
Alıntı:
Tagooooooooo Bu mesajını delil olarak ileride aleyhine kullanabilirler .. Haberin ola...;):D:D:D |
Alıntı:
Bahar tamam mercan güzel.. Hasan abiye yakışıyorda .. Sen konuya vakıf olamadın sanıyorum.. Yasaktı,yasağı çiğnedi .. Lütfen oyunu kullan ..:D:D:D:D |
Alıntı:
Cem hfikirlerine saygı duyarım.. Sanırım oyunu kullandın..;):D:D:D |
Saat 01:03. |