RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Nihayet yine güzel bir av daha (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7563)

Mehmet BODUROĞLU 08-05-2010 19:57

Yaşa sen kaptanım.
Güzel vakit geçirmişsiniz.
Gerisi boş zaten, balık olsada olur olmasada .
Teşekkürler paylaşım için.
Afiyet bal şeker olsun ...

İrfanavcı 09-05-2010 12:33

Süleyman kardeşim tüm ekibi kutlarım :)
emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler

kaptankarabulut 09-05-2010 18:14

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 83716)
Tebrik ederim abicim bu zamanda gerçekten çok güzel balıklar aldın.. Her birini canlı gördüm kıskançlık içimde yoktur ama kıskandım desem belkkiii yeri var denebilir :) Çok güzel balıklar..
Güzel bir gün geçirdik bütün güzel abilerime teşekkür ederim..

Bahar ablamla Gökhan abimin çayıda bir sonraki sefere kaldı ama kaçışları yok illahaki o çayı içicez :):)

Evet anıl'ım gerçekten bu zamanda deniz ana bize güzel bir av verdi.Bende siz dostlarımla güzel bir gün geçirdim.Sen üzülme anılım Bahar ablanın çayını ben senin yerinede içtim.. Bir kendi yerime bir senin yerine içtim.. :D :D :D

kaptankarabulut 09-05-2010 18:16

Alıntı:

denizkızı35 tafarından gönderildi (Mesaj 83719)
Süleyman amca cok güzel bir av olmuş uskumrular da geldimi yanındayız tüm ekibi tebrik ederiz
Yalnız birşeyi anlamadım? Necati abi sizinle beraber balıkta mı idi.
Eğer Necati abi balığa bu kıyafetle çıkıyorsa iş yerinde veya diğer zamanlarda nasıl geziyor merak ettim gerçekten çok yakışıklı çıkmış Necati abimiz :) :) :)

Teşekkür ederim DENİZ KIZI... Hele bir başlasın uskumrular görsünler bakalım DENİZ KIZI nasıl alıyo onları tekneye..:D :D

kaptankarabulut 09-05-2010 18:27

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 83736)
süleyman abi öncelikle paylaşımın için çok teşekkür ederim.:)
tuttuğun balıkları bizlerde canlı olarak gördük.:) hepsi çok güzeldi.:)
onların dışındada bizlere sunduğun sevgi ile beraber misafirperverliğin bana kalırsa balıklardan çok daha güzeldi:):helal::helal::helal:
iyiki sitemizde senin gibi yüreği tertemiz bir abimiz var :helal::)ne diyeyim abi burda anlatılmıyor yaşanması gerekiyor diyorum.:helal:

saygılar abi :)

Hasan kardeşim sizler bana bu güne kadar muhtaç olduğum menfeatsız çıkarsız bir dostluk sundunuz..Sizin bu içten ve samimi davranışınızın karşısında benimki bir hiç...........

kaptankarabulut 09-05-2010 18:31

Alıntı:

ali rıza acar tafarından gönderildi (Mesaj 83758)
İşte işin en güzel tarafı bu. Avdan ziyade dostluk ve muhabbet. Kıskanmamak elde değil. Ayrıca sitemizin en güzel özelliğide bu işte.
Sevgiler, saygılar.
Not: Bu arada Hasan Balıkçı kardeşimiz de karadan avcılığı bırakıyor galiba.

Ali Rıza abi inşallah bir gün sizinlede güzel bir ortamta tanışır ve sizinlede dostluğumuz pekişir.
Hasan balıkcı'ya gelince Onu asla ve asla tekneye alıştıramayız.. Ama beni kıramadığından çaresiz tekneye biniyor.. :D :D :D

kaptankarabulut 09-05-2010 18:34

Alıntı:

seyirsubayi tafarından gönderildi (Mesaj 83781)
suleyman abı sıteye bı kaç gundur gırıs yapamadıgım ıcın anca yazdım bu yuzden kusura bakma bı ıkı gundur gıremıyordum sıteye... cok guzel bır gun olmus gene salı gunune hazırlan yanındayım abı... avın sohbetın daım olsun

Okan kardeşim teşekkürler gerçekten güzel bir gün oldu..Ama üzgünüm senden önce bak Gökan kardeşim salı günü için benimle çıkmayı teklif etmiş...:D :D :D :D

kaptankarabulut 09-05-2010 18:37

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 83783)
Yaşa sen kaptanım.
Güzel vakit geçirmişsiniz.
Gerisi boş zaten, balık olsada olur olmasada .
Teşekkürler paylaşım için.
Afiyet bal şeker olsun ...

Eyvallah Mehmet kardeşim sağolasın..Seninlede ayaküstüde olsa bir tanışma fırsatımız oldu.. inşallah oturup sohbet etme fırsatımızda olur...

kaptankarabulut 09-05-2010 18:39

Alıntı:

İrfanavcı tafarından gönderildi (Mesaj 83825)
Süleyman kardeşim tüm ekibi kutlarım :)
emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler

Sağolasın İrfan kardeşim...Sizlerinde oltaları dolu gelsin herdaim...

Yağız DEMİR 09-05-2010 20:26

Süleyman abı her zamankı gıbı yıne bereketlı bır av yapmıssın valla tebrıkler

Saat 00:59.