![]() |
Salıh reis ıyı bir tur olmuş elinize sağlık tebrıkler.i
|
Hem akşam hem sabah suyu yapmış olmanıza rağmen daha bereketli geçmesi gerekirdi ancak geçen hafta çok ilginçtir ki,ava çıkanlar pek memnun dönmedi.Sanırım yer hareketi yada farklı bir sebebi vardı.Yok zamanda yinede gayet güzel bir av.Tebrik ederim.Afiyet olsun..
|
Alıntı:
Murat kardeşim gece denizdeydik ama çok verimli olmadı maalesef ayrıca çok da yorucu oldu, bir daha hem akşam hem sabah suyu uzun süre yapmayız diye düşünüyorum. :) hiç olmazsa 1-2 tane trofe balık yakalamak umuduyla gitmiştik ama olmadı, önümüzdeki maçlara bakacağız artık. :D |
salih abi oncelikle seni tutmus oldugun balıklar icin degil tepmis oldugun okadar yol icin tebrik ediyorum abi okadar yol gıdilirmiya? afiyet olsun
|
tebrik ederim salih reis yol uzun sürmüş ama balık da verimli gözüküyor.
|
Alıntı:
Alıntı:
Sevgili Alp aramıza hoşgeldin, ben Atatürk Organizeden Salih, epeydir görüşemiyorduk. kendine iyi bak, görüşmek üzere ;) |
Güzel bir av olmuş. Tebrik ederim. Anlatımınız ve görsel rota bilgisi paylaşımınızdan ötürü de teşekkür ederim.
|
Alıntı:
sevgiler |
elinize sağlık güzel av olmuş, haritadan anlaşılan bir hayli gezmişsiniz, hayırlı günler dilerim..
|
salih abi emeğine sağlık.herdaim rastgele.
|
Saat 10:32. |