RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Kuş Gribi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=771)

uzman 25-01-2006 08:01

Akıl vermek bizim gibi amele kısmına gelmez ama keşke silmeseydiniz siz değerli modlar bu mesajları da herkes görseydi....

Taygun KOCABIYIK 25-01-2006 16:44

Alıntı:

uzman tafarından gönderildi
Akıl vermek bizim gibi amele kısmına gelmez ama keşke silmeseydiniz siz değerli modlar bu mesajları da herkes görseydi....

İlk önce kendine amele diyerek haksızlık yapma Ali abi sen milli eğitim bakanlığına bağlı bir öğretmensin kutsal bir mesleğin var bize senin gibi akıl veren öğretmenler sayesinde bu günlere geldik.

Asıl konumuza gelelim.
Mesajları ger getirdim küfürlü yerleri düzenleyerek tabiki.
Doktorumuzun ne olduğunu anlamış olduk Anıl kardeşim gereğini yapıp sitemizden uzaklaştırmış.
Sizden tek ricam şu olucaktır. Bu sahte doktor arkadaşımız siteye tekrar üye olup sinirleri germeye çalışıcaktır. Siz hakaretlere ve sataşmalara aldırmamazlıktan gelip polemik yaratmayın.
Ali Rıza abi senide bu sözlere bile terbiyeni bozmadan cevap verdiğin için ayrıca tebrik etmek istiyorum.

HALDUN YALIMLI 25-01-2006 17:39

Sabirin Sonu Selamet

Serkan kardeşim; Bana son noktayı koyan adam demişti soğukkanlı demişti şimdi geldik zurnanın zırt dediği yere;Şimdi ne olacak arkadaşlar, insanlara herzaman ikinci bir şans verilir ama değerlendiremezse kendisi bilir elbet.Şimdi herkes düşünüyor acaba bu adam gerçekten doktor mu değil mi? diye açıkçası bence hiç önemli değil. İnsanlar doktor olabilir mühendis olabilir vs,vs, ama insan olamıyorlarsa bu sıfatların hepside lafta kalır bence.
Arkadaşlar lütfen bunlar bizlere örnek teşkil etsin ve bu tip hadiseleri foruma taşımayalım, İmza bölümnede gerekli bilgilerimizi yazalım.
Serkan kardeşim; Ben yine senin bana yaptığın yorumlardan birisini yapıyorum ve soğukkanlılığımı koruyorum.

uzman 25-01-2006 23:56

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi
Beyler, lütfen özelinizi siteye taşımayın,hepimiz yetişkin insanlarız,başkaların haklarına da saygılı olun lütfen,sorunlarınızı özelden mesajlaşarak halledebilirsiniz,Site demokratiktir,herkes dilediğini yazabilir ama bunu yaparken de edep kurallarına uygun olarak yapmak gerekir,bu tip tartışmalar istemiyoruz,saygılarımla

Sevgili Erol,
Burada yazılanlardan sorumlu olduğumu sanmıyorum. Ayrıca benim özel savaşım da değil. Sanırım tartışmanın başından beri olayları bilmediğiniz için bunu iki kişinin özel çekişmesi olarak gördünüz. Olay tamamen sitede huzursuzluk çıkaran sahte bir doktorla, sitedekilerin kandırılmasına karşı olan bendenizin arasında geçmiş olsa da sanırım forumdaki herkesin taraf olması gereken "genel" bir atışmadır... Bilgilerinize sunarım...
Saygılarımla...

Bir Dost 01-02-2006 09:26

Sanırım bu doktor beye verilmiş ikinci bir şanstı uslup bozuk tarz bozuk ahlak yok burayı ingilteredeki Haydy Park (özgürlük parkı) zannediyor ama özelle tüzeli burda karıştırmasın burası Türkiye sayın bay doktor civanım burda öyle dilediğin gibi konuşamassın adamın böyle nefesini keserler.

rüzgar2 02-02-2006 09:06

Ali Rıza bu konuşmaları daha yeni okudum...Gerçekten alt etmişsin o adamı. ;)
Yalnız takip ette onu başka bir nickle girip sitenin huzurunu kaçırmasın...Şimdi diyeceksin ki ben nasıl tanıyayım onun olup olmadığını..Sen biliyorsun ki Uzman'sın ve onu her nickle ;) tanırsın...Yanlışmıyım dostum...Dost Ali Rıza bir kez daha seni kutluyorum ve benim gözümde abartısız bir kahraman gibi oldun bilmem diğer arkadaşlar ne düşünür...Dost Ali Rıza hep senin arkandayım

uzman 03-02-2006 01:41

Alıntı:

rüzgar2 tafarından gönderildi
Ali Rıza bu konuşmaları daha yeni okudum...Gerçekten alt etmişsin o adamı. ;)
Yalnız takip ette onu başka bir nickle girip sitenin huzurunu kaçırmasın...Şimdi diyeceksin ki ben nasıl tanıyayım onun olup olmadığını..Sen biliyorsun ki Uzman'sın ve onu her nickle ;) tanırsın...Yanlışmıyım dostum...Dost Ali Rıza bir kez daha seni kutluyorum ve benim gözümde abartısız bir kahraman gibi oldun bilmem diğer arkadaşlar ne düşünür...Dost Ali Rıza hep senin arkandayım

Sevgili Sami...
Sitenin huzur ve düzenini korumak yalnız bana yüklenmiş bir ödev değildir. Üstelik ben, bunu takip edecek pozisyonda da değilim...
Ayrıca, şimdiye kadar senin hiç kullanmadığın, O kişinin birkaç yazısında kullandığı "Dost" sözcüğünü 5-6 cümle içinde 2 kere benim için kullanman (bana o adamı ve bana hakaretlerini hatırlattığı için) hiç de şık durmamış...
Sevgilerimle....

aserkansatı 03-02-2006 01:43

Eminmisin Ali Rıza? Sana dost denmesine kızmamalısın...Bu güzel bir sıfat bence...Herkes hak etmez...

uzman 03-02-2006 01:46

Alıntı:

aserkansatı tafarından gönderildi
Eminmisin Ali Rıza? Sana dost denmesine kızmamalısın...Bu güzel bir sıfat bence...Herkes hak etmez...

Değerli Dostum...
Dost denmesine değil, Sami'nin bunu daha önce hiç kullanmazken şimdi bu 5-6 cümle içinde vurgulayarak kullanması bana o adamı hatırlattığı için böyle bir cevap yazdım. Bu cevapta senin alınman gereken bir şey yok dostum...
Saygılar...

rüzgar2 03-02-2006 01:50

Bu güne kadar kullanmama sebebim vardı şimdi de bir sebebim var diye düşünmüştüm kendimce....Yalnız ben o doktorun kullandığını bile hatırlamıyorum...Sen sadece o adamı sevmediğinden sana biraz tuhaf geldi diye düşünüyorum...Bence silmelisin o adamı..(Kafandan)Tabiki sen istemezsen kullanmam sevgili Ali Rıza arkadaşım...Ayrıca bu görevi sana yüklemek kadar normal bir şey yok gibi geliyor sevgili Ali Rıza...O adamı en güzel şekilde alt ettin.. ;) ..Her zaman arkandayım...

Saat 03:15.