RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Beceremediğim tekne ama; Süleyman Abi varsa farketmez (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7766)

Yağız DEMİR 18-06-2010 13:30

VALLA COK GUZEL BIR GUN GECIRDIK NESE VE KAHKASI BOL :D:D:D:D:D

hasan abım baktım sıcaktan balıkların yanına tekne lıvarının ıcıne atar oldu kendısını :D:D:D

suleyman abıııı sana cokkk tesekkurler senınle balıka gıtmek ayrı bır keyıf abım nesen ve sohbetın her zaman cok guzel bızım gıbı karacılaıda denıze cıkarıyon ya helal olsun sana suleyman abı :D:D:D:D

BALIKÇIHOROZ 18-06-2010 14:15

tebrikler Hasan abi ,ekibi kutlarım.çok güzel ir av olmuş,daim olsun..

Hasan BALIKÇI 18-06-2010 14:37

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 87318)
abi balık için izin almak ta neymişş:) burdaki baraj bizimmm mekan her hafta sonu ordayızz zaten. :D:D:D İZMİRE VİZE GEREKİYOR oda zor oluyor tabi malum yol uzunn

bizim buralara gelmek için vizeye gerek yok tuncay biladerim :D:D

şu avatarınıda yapta sanal olarak düşünmesin herkes;)yapamıyosan ben yapıvereyim.:D

Hasan BALIKÇI 18-06-2010 14:38

Alıntı:

BALIKÇIHOROZ tafarından gönderildi (Mesaj 87341)
tebrikler Hasan abi ,ekibi kutlarım.çok güzel ir av olmuş,daim olsun..

çok sağol abdurrahman kardeşim.senide aramızda görmek bize keyif verir.:)

nevzat 18-06-2010 16:00

Keyifin kralı omuş,tebrikler dostlarım ,her daim bu güzellikleri yaşamanız dileklerimle.

brkknc 18-06-2010 16:18

Allah neşenizi bozmasın, inşallah bir gün sizin ekiple balığa gitmek istiyorum, kendinize iyi bakın iyi akşamlar dilerim..

orhan69 18-06-2010 18:47

hasan abi tüm ekibi kutlarım böyle bir ortamın daveti ertelenirmi geze geze tut balıgını

Hasan BALIKÇI 18-06-2010 21:20

Alıntı:

nevzat tafarından gönderildi (Mesaj 87348)
Keyifin kralı omuş,tebrikler dostlarım ,her daim bu güzellikleri yaşamanız dileklerimle.

Çok sağol nevzat biladerim.:)

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 87350)
Allah neşenizi bozmasın, inşallah bir gün sizin ekiple balığa gitmek istiyorum, kendinize iyi bakın iyi akşamlar dilerim..

bende seve seve diyorum ;):)

Alıntı:

orhan69 tafarından gönderildi (Mesaj 87355)
hasan abi tüm ekibi kutlarım böyle bir ortamın daveti ertelenirmi geze geze tut balıgını

orhan biladerim çok sağol :)öylemi yapayım dersin?:Dama paşaya hasret kalırız :D

Yağız DEMİR 19-06-2010 07:29

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 87350)

burak abı bılıyon benı teknede calkantı oldumu bednede oluyo :D:D:D:D
valla senınle balıka bende gıtmek ısterım tekneden avda ogrenecegım cok sey vardaha eee nede olsa karacıyız bız demı abı :D:D:D:D

brkknc 19-06-2010 08:21

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 87370)
burak abı bılıyon benı teknede calkantı oldumu bednede oluyo :D:D:D:D
valla senınle balıka bende gıtmek ısterım tekneden avda ogrenecegım cok sey vardaha eee nede olsa karacıyız bız demı abı :D:D:D:D

yapma Yağız öğretmek ne haddime, ben asıl karadan sizle takılmak isterim, asıl maharet karada teknede zaten aşağıda ne varsa alıyon, karadan oltayı takmadan balığı almak maharet, bir ara ayarlayalımda gidelim sargoz bile olur:D:D..maksat muhabbet olsun..

Saat 03:11.