RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Büyük Patronu Ve Galibi Bu Hafta SOLLADIM :)) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7875)

galip&emel kültür 13-07-2010 20:56

Alıntı:

erkepli tafarından gönderildi (Mesaj 89268)
Üçü birarada diye başladım cümleye şampuan reklamına benzedi ama çok yakışıklı duruyorlar ellerinize saglık.

ustam bizler senin neler yaptığını sürekli takip ediyoruz.ama biz çipuracıyız bukadarla yetiniyoruz daha irilerini inş kasım gibi kıstıracağız mesajın için çok teşekkürler. kal sağlıcakla.

galip&emel kültür 13-07-2010 20:59

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 89277)
Galip Abi, en sonunda balıkları kimin tuttuğu anlaşırdı.
Ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş.
Böylesine güzel avların devamını dilerim.

şağol canım açık verdik anlaşılan ne yapalım başa gelen çekilir raif abi görmesin bunları kafayı yer valla.ev halkına selamlar en ufağı inceden ısırıver bi zahmet.

Raif Yelkenci 13-07-2010 21:45

Tebrikler Galip yine harikalar yakalamışsın ellerine sağlık daha iyi avlar rastgelsin kardeşim.

Teaser 13-07-2010 21:56

Alıntı:

galip&emel kültür tafarından gönderildi (Mesaj 89294)
çanakkalenin balıkları gibi olmaz bunlar ama bizim sularımızın iyi balıkları sayılırlar bu zamana göre çok teşekkür ediyorum mesajınız için iri balıklar her daim hepimizin oltalarında olur inş.

Aman Üstad ne demek , kafa darbeleri yeter :helal: Biz de o büyüklüğü bulmak için neler yapıyoruz ama çok zor :P Kaba lidakiye çupra diyecek oluyoruz :D Saygılar ...

Raif Yelkenci 13-07-2010 22:05

Gördüm gördüm ve bayıldım arkadaş ellerim pas tuttu ama mübarek hava işim olmadımı patlıyor bir aydan fazla oldu çıkamadım ne yapalım kısmet kardeşim.

İrfanavcı 13-07-2010 22:37

Galip kardeşim güzel bir av olmuş ,paylaşım için teşekkürler.

Taygun KOCABIYIK 13-07-2010 23:37

Alıntı:

galip&emel kültür tafarından gönderildi (Mesaj 89290)
doğru söylüyosun kardeşim galip abin ben biz emel ablanı resmen seyrettik balık şovlarını o yaptı ailede arasıra bu tip şovlar iyi oluyor çipura avcılığı aileye yayılması gerekiyo doğrumu darısı başınıza avlarınız bol olsun.

Abi ailede herkesin aktif olarak çipura avlayabilme yeteneklerini kazanması lazım tabi :D
Yoksa biri tutar biri bakar, kıyamet ondan kopar.
Ha bazen şanstan dolayı biri tutar biri bakar oda kısmet :)

galip&emel kültür 14-07-2010 07:22

Alıntı:

Raif Kaptan izmir tafarından gönderildi (Mesaj 89312)
Tebrikler Galip yine harikalar yakalamışsın ellerine sağlık daha iyi avlar rastgelsin kardeşim.

teşekkürler raif abicim deniz öğleye kadar müsade etti eeee artık yeter bunlar size dedi saat 1 den sonra karaya çıkmak zorunda kaldık en iyi avlar senin olsun.

galip&emel kültür 14-07-2010 07:24

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 89322)
Abi ailede herkesin aktif olarak çipura avlayabilme yeteneklerini kazanması lazım tabi :D
Yoksa biri tutar biri bakar, kıyamet ondan kopar.
Ha bazen şanstan dolayı biri tutar biri bakar oda kısmet :)

çok şükür ufaklığa kadar yetiştirdik doğada yakalıyor anlıycan bundan güzel ne olabilirki.

galip&emel kültür 14-07-2010 07:27

Alıntı:

İrfanavcı tafarından gönderildi (Mesaj 89318)
Galip kardeşim güzel bir av olmuş ,paylaşım için teşekkürler.

ben teşekkür ederim kardeşim oltamıza neler gelirse sizlerle paylaşmak adına göderiyoruz buralara bu güzel avlar her daim hepimizin olsun.

Saat 03:11.