RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Karabulut denizle buluştu.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7890)

kaptankarabulut 18-07-2010 16:59

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 89531)
Sayın kaptan-ı deryam öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah kazasız belasız günlerde eskitirsiniz.O adaların çevresindekilerin vay haline diyorum dahada bişiy demiyorum.Yolculugunuzda kazasız belasız geçer inşallah tuncay abimize bizde nselam götürmeyi unutmayın kalın sağlıcakla Rastgelsin

:D :D :D Sağolasın Aydın'ım ah bide havalar müsade etse .. işte o zaman yandı o balıklar..:D :D
Tuncay kardeşime tüm dostların selamını ilettim. Çok güzel bir gün yaşadık resimler geldiğinde ayrı bir konu açacağım..

kaptankarabulut 18-07-2010 17:04

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 89523)
hadi gözün aydın süleyman abi teknene kavuş muşsun şimdi balık yakalama zamanı vay şimdi balıkların haline yandılar (efsane geri döndü) rastgelsin

Sağolasın Yenal kardeşim,ya o balıklar yanacakta havalar hala bozuk gidiyor..

kaptankarabulut 18-07-2010 17:06

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 89544)
Kaptan karabulutu müsafir etmekten gurur duyduk tüm rastgelsin dostlarımızı andık.

:helal: :helal: TUNCAY'ım harika bir gün yaşattın bize sizlere sonsuz teşekkürler..

adolomorola 18-07-2010 17:42

Süleyman abim hayırlısı olsun Allah kazadan beladan korusu Allah bol nasipli avlar nasip etsin..;)

Tuncay ile çok güzel bir dostluk oluşturmuşsunuz ikinizide tebrik ederim doğrusu
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:

kaptankarabulut 18-07-2010 19:04

Teşekkür ederim Öner'im. İşte sanaldan reele taşınan bir dostluk örneği daha..

ejder_balikci 18-07-2010 21:59

Hayırlı uğurlu olsun amca biraz masraf açmıştır ama şimdi iyi yol yapar artık.

Tuncay GÜNAY 18-07-2010 22:08

[quote=kaptankarabulut;89562]:helal: :helal: TUNCAY'ım harika bir gün yaşattın bize sizlere sonsuz teşekkürler..[/QU

lafı bile olmaz kaptanım her zaman başımın üstünde yeriniz var. ve buradaki tüm dostlarım da başımız üstünde yeri var yolu denizliye düşen olursa beklerim ;)

Tuncay GÜNAY 18-07-2010 22:12

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 89567)
Süleyman abim hayırlısı olsun Allah kazadan beladan korusu Allah bol nasipli avlar nasip etsin..;)

Tuncay ile çok güzel bir dostluk oluşturmuşsunuz ikinizide tebrik ederim doğrusu

öner kardeşim sizlerinde kulağını fazlasıyla çınlattık. beklerim her zaman benim yolum manisaya düşerse mutlaka yanına uğrarım. sizleride beklerim her zaman manisa team a selam ve sevgiler

Tuncay GÜNAY 18-07-2010 22:13

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 89560)
:D :D :D Sağolasın Aydın'ım ah bide havalar müsade etse .. işte o zaman yandı o balıklar..:D :D
Tuncay kardeşime tüm dostların selamını ilettim. Çok güzel bir gün yaşadık resimler geldiğinde ayrı bir konu açacağım..

ve aleyküm selam aydınım beraber de olur inşallah.

Yağız DEMİR 19-07-2010 09:06

suleyman abı hayırlı olsun desene balık show baslıyor :D

Saat 02:54.