Alıntı:
ukg79 tafarından gönderildi
(Mesaj 90312)
evet oldukça bereketli bir av olmuş emeğinize sağlık:helal:güzel kareler:helal:
|
sağol Ulaş kardeşim, umarım sizlerin avlarıda bereketli olur iyi akşamlar dilerim..
|
Alıntı:
Necati ARAT tafarından gönderildi
(Mesaj 90319)
Burak abi sen sanırım yengemi yine İstanbul'a gönderdin..:P
Gayet rhat bir av olmuş senin açından..:helal:
şaka bir yana sürprizleri ile güzel dakikalar geçinip balıkları birer birer almışsınız yanınıza .. Resimler her şeyi anlatıyor.. ama şunuda söylemeden geçemiyeceğim..
Birdahaki sefere avlanırkan teknede çekilmiş pozlarınızıda istiyorum o anları bizlerinde yaşaması adına..
Abi herşey gönlürce olsun iğnen keskin oltan nasipli olsun..
Paylaşım için teşekkürler..
|
Necati kardeşim izin olayında anlaşmaya vardık ayda bir gidiyorum sorun kalmıyor, teknede 1 poz çektim telefonla sonuç kötü olunca vazgeçtim, balık izni tamamda fotoğraf makinası izni maalesef yok:D:D, inşallah hep beraberde gideceğiz iyi akşamlar dilerim..
|
Alıntı:
İmBat tafarından gönderildi
(Mesaj 90439)
Burak abim harika av olmuş, karagözler hakikaten dede olmuşlar. Ama günün bence trofesi barbun hemde ne barbun maşşallah :)
Tebrik ederim daha iyileri rastgelsin.
|
sağol Taygun kardeş dede hemde ne dede, hayatımda ilk defa barbun yakaladım onunda maaşallahı var darısı sizin başınıza iyi akşamlar dilerim..
|
Alıntı:
Doğan ÖZCAN tafarından gönderildi
(Mesaj 90452)
Maşallah diyelim nazar değmesin daha bereketlilerineinşallah sağlıkla kal abicim
|
sağol Doğan kardeşim aynı zamanda Ildırı`ya gitmişiz, sizin çok bereketli geçmiş gördüğüm kadarıyla, zaten Ildırı bir başka bu anlamda, iyi akşamlar dilerim..
|
Alıntı:
paşalı tafarından gönderildi
(Mesaj 90462)
Burak kutluyorum balıklar şahane ama Barbun bambaşka afiyet olsun.
|
sağol Turgay abi sizinde avlarınız bereketli olur inşallah, denk geldi aldık barbunu, iyi akşamlar dilerim..
|