RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Yine gittik bir yerlere 31/Temmuz/ 01/Ağustos/ 2010 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7975)

baracuda_35x 05-08-2010 03:35

Alıntı:

orhan yıldız tafarından gönderildi (Mesaj 90853)
helal rıdvan kardeşim denizi boşaltmişin valla gidicegin zaman bi tel ac ya gelelim resimler harika baliklar harika sende harikasin kardeşim bol sanslar rasgele

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 90861)
Oy oy
Maşallah demek gerek.
Uzun zamandır gördüğüm en bereketli kıyı avı olsa gerek bu.
Tebrik eder devamını dilerim.
Afiyet bal şeker olsun ...

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 90880)
:helal::helal:Valla abi süpersin ne diyeyim ben sana sabah sabah açtık bilgisayarı bu güzellikle karşılaştık artık bütün günümüz yüksek bir moralle geçecek:) sayende bizde yaşamış gibi olduk sizle beraber, anlatımın fotoğrafların videon harika eline emeğine sağlık balıklarında en güzeli her zamanki gibi mırmır :)her avın böyle bereketli olsun:helal:

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 90889)
Rıdvan abı keyıflı ve neselı bır av gecırmıssınız her halınızden bellııı
yapmıs oldugunuz av bır harıka
paylasımın ve emeklerın ıcın tesekkurler avlarınız daım olsun

değerli yorumlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkürler.;)

baracuda_35x 05-08-2010 03:38

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 90895)
Senden korkulur abi yaaa..
Yine çok güzel bir ava imza atmışsın güzel abim..
Gerçekten çok güzel balıklar umarım bu güzel balıkların devamını beraberde görebiliriz ;)
İğnen her zamanki gibi keskin olsun..
Rastgelsin abi...

Alıntı:

Alp Limoncuoglu tafarından gönderildi (Mesaj 90901)
Rıdvan abi, bu ne güzellik !!! Dediğin gibi doğru zamanda doğru yerde imişsiniz ama balıkçılar da işini biliyormuş hani :)
Avınız hep rastgitsin

Alıntı:

ukg79 tafarından gönderildi (Mesaj 90902)
Abi gerçekten güzel kareler avatar resmini değiştirmişin o da güzel olmuş darısı başımıza:helal::helal::helal:

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 90920)
Yine çok güzel bir av yine çok güzel bir konu anlatışı Tebrikler :helal::helal:
Kimsenin doğru dürüst balık yakalayamadığı şu günlerde Mahşallah sen masayı donatmışın,Şansın her zaman yanında Otlararında her zaman bolu olması dileklerimle...;)

değerli yorumlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkürler.;)

yenal45 06-08-2010 20:27

rıtvan abi maşallah denizi kurutmuşsun lidakiler mımrmırlar maşallah çokgüzel ne-asibin hep açıklosun inşallah rastgelsin

Tuncay GÜNAY 07-08-2010 08:06

rıdvanım tebrikler kardeşim çok bereketli bir av olmuş yüzündeki gülüş ve mutluluk hiç eksik olmasın daha güzel avlar temennisi ile rastgelsin kardeşim. balıklar da pek yakışıklı afiyet bal şeker olsun

ibrahimsepetçi 09-08-2010 12:54

her ikinizide canı gönülden kutlarım.herdaim rastgele.

kaptankarabulut 09-08-2010 20:34

Rıdvan kardeşim, keşke avlandığın bölgeyide belirtseydin,çok daha güzel bir paylaşım olurdu diye düşünüyorum...

Hasan BALIKÇI 09-08-2010 21:08

sevgili rıdvan kardeşim tebrik ederim ve ayrıcada videon için teşekkür ederim :)

avlarının her zaman güzel olmasını dilerim:)

baracuda_35x 09-08-2010 22:51

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 91066)
rıtvan abi maşallah denizi kurutmuşsun lidakiler mımrmırlar maşallah çokgüzel ne-asibin hep açıklosun inşallah rastgelsin

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 91074)
rıdvanım tebrikler kardeşim çok bereketli bir av olmuş yüzündeki gülüş ve mutluluk hiç eksik olmasın daha güzel avlar temennisi ile rastgelsin kardeşim. balıklar da pek yakışıklı afiyet bal şeker olsun

Alıntı:

ibrahimsepetçi tafarından gönderildi (Mesaj 91182)
her ikinizide canı gönülden kutlarım.herdaim rastgele.

değerli yorumlarınız için teşekkürler ;)

baracuda_35x 09-08-2010 23:05

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 91258)
Rıdvan kardeşim, keşke avlandığın bölgeyide belirtseydin,çok daha güzel bir paylaşım olurdu diye düşünüyorum...

sevgili Süleyman abi, ne varki avlandığım bölgeleri tam olarak hangi mevkide olduğunu söylemiyorum bildiğin gibi forumları takip eden bir çok kişi var, gece zıpkınlamı dalan ararsın sahile ağ atanmı? şunu belirte bilirimki teknelerde nasıl sonar ve radar varsa benimde en büyük yardımcım (Google Earth) tır. işte bütün derslerimi burada çalışıyorum, saatlerimi harcıyorum bir avlak için üç şans veriyorum, üç saniye balık gibi !!! üç saat avcı düşünüyorum saygılarımla.;)

baracuda_35x 09-08-2010 23:18

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 91270)
sevgili rıdvan kardeşim tebrik ederim ve ayrıcada videon için teşekkür ederim :)

avlarının her zaman güzel olmasını dilerim:)

Sevgili Üstadım her yiğidin gönlünde bir aslan yatar benimde gönlümde sen yatarsın, bilirsin ben mırmır hastasıydım ve avcısı !!!! ama bu zamana kadar yakaladığım çupraları şans olarak yakalamışım diyebilirim !!! senin vediğin bir bilgi benim için çok çok değerli, emeğini inkar edemem,sayende uzatmaları oynarken son golleri atmaya başladım.
çizdiğim amatör balıkçılık çizgisinide senin taktir etmen benim için büyük bir onurdur sevgilerimle ;);):helal::helal:

Saat 23:53.