RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Uzun zaman sonra yüzüm güldü... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8138)

ümit albayrak 20-09-2010 12:16

Alıntı:

ukg79 tafarından gönderildi (Mesaj 92913)
Baya bi macera atlatmışsınız oldukça heyecanlı geçtiğini tahmin ediyorum balıklarda güzel daha iyileri sizinle olur inşallah rastgele:helal::helal::helal:

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 92921)
Başınızdan bir kaç olay geçseda maşallah çok güzel bir gün olmuş.
Tüm ekibi kutlarım.

Evet heyacan yaptık biraz,ilk defa kürek çekince baya bi zorlandık botu yönlendirmede:):):)Ama oda ayrı bi renk kattı olaya,tabi bizim içinde ilerleyen zamanlarda anlatıp güleceğimiz bir anı olarak kalacaktır hafızalarda:P:P:P

ümit albayrak 20-09-2010 12:20

Alıntı:

Alp Limoncuoglu tafarından gönderildi (Mesaj 92924)
Ümit kardeşim, öncelikle tebrik ediyorum, güzel ve başarılı bir av olmuş. Ben de teknemi cumartesi öğlene doğru sığacıktan denize indirdim. İndirmişken herkesin methettiğimi Kokara kadar gittim. Ancak öğlen olmasından bir de yer bilmemekten dolayı hanos'tan başka bir şey alamadım. Umarım Kokar bize de güler. Sevgiler

Abi herşey nasip işi bu balıkta siz benden daha iyi bilirsiniz,tabi yer bilmekte mutlaka önemlidir.O gün nerden baksanız 30 tane bot vardı denizde 20 mt aralıklarla avlanıyodu herkez,ve o sıklıkta bile kimi çupra alıyodu,kimi karagöz,kimi mercan.Boş geçen yok gibiydi üstelikte öğlen saati olmasına rağmen,ama dikkat ettiğim kimse koyun denize açılan kısmına gitmediğiydi.Bütün botlar koyun kıyıya yaklaştığı son noktadaydı,zaten oralarda dubalarda var.Bi dahaki sefere oraları dene istersen;)

ümit albayrak 20-09-2010 12:23

Alıntı:

figani ERDOGAN tafarından gönderildi (Mesaj 92932)
Yeğenim...
Avlarında yüzünün hep gülmesini dilerim.
Bereketli avlarının devamı gelsin.
Paylaşımına teşekkürler.:)

Vay Figani dayım.Bunca zaman sonra seni görmek güzel.Her ne kadar reelde tanışmak bi türlü nasip olmasada,yinede hoş.İyi dileklerin için çok teşekkürler.Dilerim herkesin yüzü gülsün herkes mutlu olsun.Görüşmek dileğiyle abicim:)

orhan69 20-09-2010 16:46

tebrikler ümit bey çok güzel karagözler maşallahları var herzaman nasip olsunlar

kaptankarabulut 20-09-2010 18:10

Ümit kardeşim paylaşım için teşekkürler. Umarım sana iyi bir dopink olmuştur.Afiyet olsun..

adolomorola 20-09-2010 18:55

Vayyyy Ümit nihayet seni sahalarda gördük bundan sonra seni kimse tutamaz gibime geliyor şansını kırmış balıkları toplamışsın,en kötü avın böyle geçmesi dileklerimle..;)
Afiyet bal şeker olsun...;)

Hasan BALIKÇI 20-09-2010 21:38

güzel olmuş ümit kardeşim.:helal::helal::helal:
yaşadığınız tüm olumsuzluklara rağmen :helal::helal:

pentanoks 21-09-2010 08:44

heyecanlı macera dolu bir gün diyebiliriz.. ama güzel av olmuş tebrik ederim.
rastgele....kolay gele...

Saat 07:07.