![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yani bizde senin durumundayız.moralini bozma rapor koymuyorsak gitmediğimizden değil yakalayamadığımızdan.yakalayamıyorsak balık yoktur diyip azmediyoruz :) levreği bir kez yakala aynı yerde hep yakalarsın.alabalık içinde öyledir.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
neden herkez buyuk balık peşinde ? :D ben yıllardan berı ılk defa bugun (sabah) cıktım 2 3 saatte 1 kg fılan ıstavrıt yakaladım :D hıcde hevesım kırılmadı daha cok heveslendım :) 4 saat sonra yıne gıdıcem :) bu sefer kovayı doldurmayı planlıyorum :D
|
herkes küçük balık peşinde olduğu için büyük peşindeyiz.galata köprüsünde yarın olta atacak yer olmayacak :)e birde işin hazzı var.yani ortalama bir levrek zaten 1.5kg geliyor.tercih meselesi tabi.bizde küçük balığa atıyoruz ama büyük balık yokken..raporların birinde 3 kişi bir kaç saatte 12kg levrek çıkardık.
|
Bu hafta da Kumkapi sahilindeydim. Yine elim bos dondum etrafimdakiler ise Kefal falan topladilar. Iyice kendimde bir problem oldugunu dusunmeye basladim. Bir yerlerde hata yapiyorum ama cozemedim hala :) Ama her zaman dedigim gibi denemekten asla vazgecmeyecegim pes etmek yok :)
|
Saat 22:52. |