RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Denizliden geldik barbunu yedik. 10/10/2010 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8255)

Tuncay GÜNAY 19-10-2010 19:01

Alıntı:

Raif Kaptan izmir tafarından gönderildi (Mesaj 94387)
Tuncay kardeşim tebrikler güzel bir av olmuş balık avlamak öyle bir tutku ki sizde de fazlasıyla var uzakmış uykusuzlukmuş banamısın dedirtmiyor bundan dolayı ayrıca kutlarım selamlar kardeşim.

raif kaptanım teşekkürler dediğin gibi balık tutkudur. ama bende hastalık oldu rüyamda bile balık tutuyorum :D:D:D konu balık olunca herşey vız geliyor bana. siteden sizi devamlı takip ediyorum. birgün sizinle mutlaka tanışmak isterim. tabiiii balık tutmakta isterim. değerli yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim kaptanım. iğnen keskin avın bereketli olsun

Hasan BALIKÇI 19-10-2010 21:04

tuncay valla abdurahman çelebi gibisin:D:D
ama olsun beeeh sana yakışıyo barbunda paşada gopezde izmaritte :)ne diyeyim kardeşim darısı başımıza

EAKSOY 19-10-2010 22:33

Tebrikler Tuncay abi çok zevkli bir av olduğu resimlerden ve balık çeşitliliğinden belli oluyor. Avlarınız daim olsun

Tuncay GÜNAY 19-10-2010 22:42

Alıntı:

EAKSOY tafarından gönderildi (Mesaj 94428)
Tebrikler Tuncay abi çok zevkli bir av olduğu resimlerden ve balık çeşitliliğinden belli oluyor. Avlarınız daim olsun

teşekkürler kardeşim beraberde olur inşallah.

ukg79 20-10-2010 10:48

Tuncay abi oldukça güzel ve heyacanlı bir av olmuş emeğinize sağlık güzel kareler
:helal::helal::helal:

Tuncay GÜNAY 20-10-2010 18:49

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 94417)
tuncay valla abdurahman çelebi gibisin:D:D
ama olsun beeeh sana yakışıyo barbunda paşada gopezde izmaritte :)ne diyeyim kardeşim darısı başımıza

teşekkürler hasan abi daha paşa çekmedim ama inşallah bir gün çekerim. paşa mevsimi açıkdı benim balık sezonum kapandı be abi yeni işi rayına koymam gerekli bayaa bi balığa gelemicem izmire hayaller yaza kaldı artıkk nasip :(:(:(

Hasan BALIKÇI 20-10-2010 21:04

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 94469)
teşekkürler hasan abi daha paşa çekmedim ama inşallah bir gün çekerim. paşa mevsimi açıkdı benim balık sezonum kapandı be abi yeni işi rayına koymam gerekli bayaa bi balığa gelemicem izmire hayaller yaza kaldı artıkk nasip :(:(:(

bu nedemek oluyor şimdi tuncay :(iyiki abdurrahman çelebi dedim :Dsağlık olsun önce herzaman iş ve sağlık gelir balık herzaman ikinci plandır.;)

Tuncay GÜNAY 20-10-2010 21:28

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 94476)
bu nedemek oluyor şimdi tuncay :(iyiki abdurrahman çelebi dedim :Dsağlık olsun önce herzaman iş ve sağlık gelir balık herzaman ikinci plandır.;)

abi demek şuu ki fabrikada benden çok şey bekliyorlar sanki elimde sihirli çubuk var benim. :):):) heyşey hemen yoluna girsin istiyorlar. balık günlerimi feda edeceğim artık başka çarem yok. işi sisteme soktum mu acısını çok kötü fene çıkartacağım:D:D:D da paşanın mevsimi geçecek yanarım yanarım ona yanarım. ama oğlak mevsimi de var değilmi sayın üstadım... allah sağlık sıhat versin hasan abi

Halil İplikçi 20-10-2010 23:40

akıcı anlatımın ve foto ile paylaşımın için teşekkürler güzel av...daha güzellerine inşaallah.barbuna şaşırma bana da denk gelmişti herhalde dip kumluktu

EAKSOY 20-10-2010 23:52

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 94477)
abi demek şuu ki fabrikada benden çok şey bekliyorlar sanki elimde sihirli çubuk var benim. :):):) heyşey hemen yoluna girsin istiyorlar. balık günlerimi feda edeceğim artık başka çarem yok. işi sisteme soktum mu acısını çok kötü fene çıkartacağım:D:D:D da paşanın mevsimi geçecek yanarım yanarım ona yanarım. ama oğlak mevsimi de var değilmi sayın üstadım... allah sağlık sıhat versin hasan abi

Tuncay abi, halbuki ben ne hayaller kurmuş o hayallerde seninle ne paşalar tutmuştuk okuyunca cidden üzüldüm. Bize ve kendine bir süpriz yaparsın inşallah

Saat 00:22.