![]() |
Necati kardeşim seni ve tüm ekibi kutlarım harika bir av olmuş video ise seyret seyret bıkmaz insan sizi seyrettikten sonra tekneciliği bırakıp karadan mı avlansam diye düşünmeden geçemiyeceğim doğrusu selamlar kardeşim.
|
Alıntı:
Kardeşim seninle omuz omuza avlanmak çok güzel di.. Her izmire gelişinde yine omuz omuza olta savurmayı 4 gözle bekliyeceğim .. Ama mesajında son avım demişsin yine haftasonu balık avına çıkmışsın dayanamıyor doyamıyorsun değilmi?? Neysi herşey gönlünce olsun.. Allah işini gücünü rast getirsin.. |
Alıntı:
Öner abim bende sana teşekkür derim ama dikkatimi bir şey çekiyor.. Sesin çıkmaz oldu.. Manisada sazan kalmadımı yoksa.. geç kalmadan buralara takıl geçit paşalarını kaçırma derim ben ..:);) |
Alıntı:
Abi bizim seni davet etmemiz gerekirken cumartesi akşamı yaptığın davete icabet edemediğim için çok üzgünüm.. Durumumu biliyorsun .. çok geçe kaldık o gece.. uzak misafirlikdeydim.. Ama en kısa zamanda bunu telafi etmek isterim.. Kahve içmeye beklerim.. |
Alıntı:
Diğer konuda bahsedilmiş bir gün bir deniz kıyısında bir fincan kahve bir bardak çay içelim.. Eminim ki eski kıyı avcısı olduğunu anlayacak tekneyi kiralayıp takım taklavatı toplayıp sende bir kıyıda soluğu alacaksın..:) |
Alıntı:
Raif abi bu güzel mesajın için çok teşekkür ederim.. Nasil ki sen bizim avlarımız için imrenerek konuşuyorsan aynı duygularla bende senin paylaşımlarını takip ediyorum.. En kısa zamanda tanışıp beraber av yaparak bunları pekiştirmek ümidim ile.. Teşekkür ederim.. |
Güzel bir av olmuş, paylaştığınız için teşekkürler.
|
Saat 09:25. |