RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   07.11.2010 Ildırı/Çeşme Çupraları ... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8379)

Taygun KOCABIYIK 10-11-2010 19:39

Kamil hocam bir yanlışlığı düzeltelim sarı kağıdı olanlar plakalı teknede olta ile balık avlayabilir. Yani plakalı tekne olta atamaz diye bir kural yok olta ile balık avlayıp geçimini sağlayan insanlar var tanıdığımız bildiğimiz. Zaten dediğin gibi birşey olsaydı Mehmet abide ceza yerdi.

Tuncay GÜNAY 10-11-2010 19:44

mehmet kardeşim çok geçmiş olsun. bu komuyu bizimle paylaştığın için teşekkürler. benim böyle bir kanun olduğundan haberim yoktu senin senin yaşadığın talihsiz tecrüben bana ders oldu. oldu da nasıl çıkaracağız şimdi sarı belgeyi izmire gelmeden çıkaramayacağız sanırım. derler ya cana geleceğine mala gelsin diye alın teri her zaman geri döner bi şekilde döner. allaha emenet ol kardeşş

Kamil ESEN 10-11-2010 19:45

Taygun,Sarı belgesi olup amatörüm diyenlere sözüm.Geçimini sağlayanlara değil zaten.Dikaat edersen profesyonel değillerse diye yazdım.Yani ticaretini yapmıyorlarsa olmuyor.Bu belgenin ikinci defa alınış şeklini incelersen ne demek istyediğimi anlarsın.

Taygun KOCABIYIK 10-11-2010 19:54

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 95762)
mehmet kardeşim çok geçmiş olsun. bu komuyu bizimle paylaştığın için teşekkürler. benim böyle bir kanun olduğundan haberim yoktu senin senin yaşadığın talihsiz tecrüben bana ders oldu. oldu da nasıl çıkaracağız şimdi sarı belgeyi izmire gelmeden çıkaramayacağız sanırım. derler ya cana geleceğine mala gelsin diye alın teri her zaman geri döner bi şekilde döner. allaha emenet ol kardeşş

Tarım il müdürlüğünden çıkıyor abi Denizli'de de çıkartılabilir malum orada göller vs. var.

Tuncay GÜNAY 10-11-2010 20:12

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 95764)
Tarım il müdürlüğünden çıkıyor abi Denizli'de de çıkartılabilir malum orada göller vs. var.

ilgine teşekkürler tayguncum buradan çıkartıldığını öğrendiğim iyi oldu çıkartayım komple (sinemede gerek olurmu dersin) :)

Taygun KOCABIYIK 10-11-2010 20:24

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 95765)
ilgine teşekkürler tayguncum buradan çıkartıldığını öğrendiğim iyi oldu çıkartayım komple (sinemede gerek olurmu dersin) :)

Bence Sinem'e gerek olmaz ona ceza yazmaya kıyamaz komutanlar :)

mazhar üzümcü 10-11-2010 21:03

mehmet bırak şu tekneden karagöz gopez avlamayı gel kıyıdan kiloluk çipura çekelim.

Mehmet BODUROĞLU 10-11-2010 21:33

Alıntı:

mazhar üzümcü tafarından gönderildi (Mesaj 95768)
mehmet bırak şu tekneden karagöz gopez avlamayı gel kıyıdan kiloluk çipura çekelim.

Mazhar abi aklımdasın.
Denk gelirsek birgün iki muhabbetinde belini kırarız hem :)

Hasan BALIKÇI 10-11-2010 21:33

Mehmet kardeşim üzüldüm.söyleyecek bişeyde bulamıyorum.
o evrağa gerek yok veya var diyorlar var olanda ceza görüyor yok olanda bir ortası olsa gerek bunun .

evrak alalımmı yoksa evrak almadanmı avlanalım.:confused:

ben diyorumki alalım nedenmi en azından elimizde devlet tarafından onaylanmış bir belge olması veya belli bir ücret karşılığı aldığımız belgenin parası devlete gidiyor en azından 5 yıl veya 4 yıl vergi verm,iş gibi oluyoruz.hiç belgemiz olmamaktansa bir belgemizin olması bence daha hayırlı.

kimsenin başına gelmemesini dilerim.;)

arayadis 11-11-2010 11:38

Mehmet bey çok geçmiş olsun. Bilgilendirmeniz içinde çok teşekkürler.

Saat 02:05.