![]() |
karadan olursa sevinirim hem herkez bir birini daha iyi tanımış olur diye düşünüyorum bu benim düşüncem
|
Ben oyumu tekneden yana kullandım ama hava şartları veya oylama sonucu karadan çıkarsada, bir aksilik olmassa katılacağım.
|
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.. Gerçekten herkesin görüşüne çok önem verdiğimiz bir organizasyon olucak.. Kıyıdan organizasyonda kıyı sohbeti gerçekten çok eğlenceli oluyor ama önümüzdeki günlerde meteorolojinin söylediği ciddi bir hava soğuması söz konusu kıyıda nasıl kendimizi muhafaza edebiliriz onun hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim.. Ve kalabalık kıyı organizasyonu yaptığımızda gördüğümüz çok kalabalığın ortaya çıkardığı sesten balığın kıyıya yaklaşmaması ve doğru düzgün balık tutulamaması..
Tekneden yaptığımız organizasyonda da ters havaya yakalanıp çok balık tutamamamız söz konusu olsada herkes sonuç olarak evine balık götürebilmişti.. Tekne konusunda muhabbet için limanda erken saatte toplanıp ve balık kestiği saatten sonra dönüp oturup konuşabiliceğimiz kanaatindeyim.. Oylamaya göre sonuçlanacak olan organizasyon hareketlenmesi hakkında iki tarafı masaya yatırdığımızda söylüyebilceklerim bunlar.. Herkesin memnun olması için herşeyi sizlere önceden söylemek sanırım daha iyi olur :) İlgilerinize çok teşekkür ederim.. |
Anket sonucuna bakılacak olursa genelde tekne kısmı seçilmiş.
İnşallah güzel bir gün olur. Hiç olmazsa herkez yemeklik balığını tutar. Kıyı avınıda boş geçmemek lazım en büyük balıklarda kıyıdan yakalanır. Hasan abi'nin örneklerini görüyoruz. |
Az balık bol muhabbet-tanışma kıyı
Çok balık az muhabbet-tanışma tekne kara ağır basıyor bence..... |
Alıntı:
Benim görüşüm bu şekildedir. Ama yinede tekne ile ava çıkarsak severek katılırım. Çünkü arkadaşlarımız seviyeri, yardımcı ve kendini bilen arkadaşlar Bu arada bu şekilde olan bir seçmeli organizanyon için ellerinize sağlık Teşekkürler Cem ÇELİKER |
Evet gerçekten muhabbeti bende çok severim ama gelgelelim tekneyi istediğini söylüyen kişilerin pek ortada olmamasına rağmen tekne açık ara önde gidiyor. Anketin daha 3. günü gerçi durum her an değişebilir.. Duruma göre hareketlenmeyi sağlıyacağız.. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz..
|
Benim için hiç fark etmez
haaaaa kıyı haaaaa tekne Ayaklarım yere bassın yeter Anlayan anladı...:D:D |
Üstadlar ben tercihimi kıyıdan yana kullandım hani maksat geniş bir alanda rahat rahat tanışmamıza vesile olur, hani mevsimde kıyıda balık yok ya beklerken laflarız, lakin tekne olursa mercanlar, kupesler fırsat vermezler :P anket sonucu ne olursa olsun emin olun bulunmaya çalışacağım aranızda, hadi hayırlısı...
|
Anıl tarih konusunda bir fikir varmı yoksa o da oylama usulü mü olacak bu arada bende tekneden yana oy kullandım ama mesaime denk gelmezse her yol muhabbete çıkar benim için saygılar.....
|
Saat 06:27. |