![]() |
Alıntı:
Süleyman Kaptanım gel birgünde o rüzgarda kayalara yaslanıp kayıntıyı beraber yapalım..Havalar sertleşmeye başladı tekneyle gidemediğin zaman Çıkalım bir maceraya .. Nasıl oluyormuş bir bakalım..;) Herşey çok güzel her şeye değer.. Katılımın için teşekkürler.. Alıntı:
Selamlar Denizliye.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizlerin orada oluşu beni daha çok kamçıladı dostlarla birlikte olamak beraber av yapabilmek inan av keyfini 2 ye katlıyor.. Bende sana ve diğer dostlarıma teşekkür ederim.. |
Alıntı:
Daha irileri sana denk gelsin.. Livarın hiç boş kalmasın.. |
Alıntı:
Teessüf ederim Mustafa Ne demek az olmuş öz olmuş..:oha: Böyle zamanda kıyıdan bu kadar paşayı görmek çok zor yanlışmıyım..;) Bu iş tekneye benzemez biliyorsun..:D:D Nasipte balık çoktu ama bizim kıyıya alıp yiyebileceğimiz nasibimiz yoktu ayrı bir konu..:( Hher şeye rağmen güzel ve zevkli bir avdı ..:helal::helal: Katılımın için teşekkür ederim..;) |
necati abı
macera super anlatım super resımler super balıklar harıka :):):):) herseye ragmen deymıs gıtmenıze bır ben denk gelemıyom takıma ona delı oluyom bu sene kısmet degılmıs balıka hep beraber gıtmek :) |
Necaticim, sunum ve fotolar nefis. Balıkların azlığından bahsediyorsun bu havaya bu kadar desene. Çok çok tebrikler. Daha iyi avlar dileklerimle, afiyet olsun.
|
necati keşki banada haber verseydiniz yahu
|
[quote=Necati ARAT;97247][b]
Süleyman Kaptanım gel birgünde o rüzgarda kayalara yaslanıp kayıntıyı beraber yapalım..Havalar sertleşmeye başladı tekneyle gidemediğin zaman Çıkalım bir maceraya .. Nasıl oluyormuş bir bakalım..;) Herşey çok güzel her şeye değer.. Katılımın için teşekkürler.. İnan Necati öyle bir günü çok özledim.İnşallah bir gün gerçekleştiririz.. |
necati abi mükemmel bir anlatım olmuş.. sert havaya rağmen sabır edip yine
paşalı bir gün olmuş.. paşa team çalışıyor:D |
Saat 09:13. |