![]() |
Alıntı:
Süleyman abim çok teşekkür ederim.. 2011 e çok güzel girdik inşaallah sonuda böyle olur.. İbrahim abim gerçekten oraların ve Mercanların piri.. Sizlerin huzurunda bir kez daha ona teşekkürlerimi sunarım.. |
Alıntı:
Zaten emekli olsak kesin bu işi yaparım Tabiiki o zamana kadar yaşar ve buralarda kalırsak.. Ozaman benim baş müşterim olarak tezgahtaki en kalite balıklar senin Hemde BEDAVA.. Niyemi ..? ? Şimdiden müşteri topluyorum baksana..:) Katılımın için bende sizlere teşekkür ederim abim.. |
Alıntı:
Alıntı:
Raif abim katılım için bende sana teşekkür ederim.. Bak Abim.. Beraber ama güzel bir havada, Hiç olmazsa 4-6 olmayan 2-4 olan bir havada, çıkalım.. Ne belgeseller çıkar o ortamda .. Hele ibrahim abi gibi senin yüzününde fotojenik çıkacağını biliyorum fotoğraflarından. İşte o zaman senin ve ibrahim abinin başrolleri oynamak için neler yapacağınızı düşünemiyorum bile.. İnan o sabah kulaklarını çoook çınlattık.. Bende seninle tanışmak istiyordum.. Bunu hiç olmazsa tanışmayı geciktirmemek adına şöyle yapalım.. İşyeriniz Kemeraltındaymış Engin abimden aldığım bilgilere göre .. Sakıncası yoksa adres ve telefonunu özel mesajla bildirirsen bir öğle vakti çayını içmeye gelebilirim.. Sağlıcakla kal abim hayırlı işler olsun.. |
Alıntı:
İşaalah bozulmaz.. Katılımın için teşekkürler.. |
Alıntı:
Hasan abi çok teşekkür ederim.. Senin Mustafa ile yaptığın sığacık konunu kıskandım .. Bende bir tecrübe edeyim dedim.. Ama tek eksik bir paşa bile denk getiremedim ..:( Hep mercan Hep mercan..:D:D:D |
Alıntı:
Yüzündeki tebessüm hiç bitmesin.. İmzamın altında bulunan deyim tam bunun için .. BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE.. Bana bü günü yaşattığınız için bende sizlere çok teşekkür ederim.. |
Alıntı:
Alıntı:
İrfan abim bende sana katılım ve güzel temennilerin için teşekkür ederim.. Alıntı:
İnşaalah hep birlikte böyle güzel avlar yaşarız.. |
tüm ekibin mutluluğu yüzlerinden belli oluyor tebrikler. dahada güzel avlar dilerim rasgelsin
|
necati tekneye çok yakışmışsın acemilikte de yok balığı da çekiyosun bravo. hepinize afiyet olsun rasgele.
|
Alıntı:
O gün ben fazla balık tutamadığım için sizin bolca resim ve videolarınızı çektim.. Senin resminden keza Videonu çekmeyi uygun gördüm çünki günün aktörü sendin üstelik çok fotojeniksin..:cool: Abim yukaridaki KEŞKE kelimesi ile başladığın cümlelerine bir cümle eklemek istiyorum. İnan ki o keşkeler hiç yazılmayazdı. Nemi o cümle...?? KEŞKE HAVA 4-6'ya ÇIKMASAYDI....:D:D:D:D işte o zaman....: Teknede arıza olmazdı. Sabah suyunda yerimize otururduk. Neyse ki benim için iyi bir tecrübe oldu Dediğin gibi yeni yıla böyle girdik inşaallah böylede devam eder.. O sabahın finalini yapmak üzere bir araya gelmeyi iple çekeceğim.. Sağlıcakla kal abim..;) |
Saat 22:54. |