RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Gecikmiş bir av raporu Çandarlı Körfezi ve Palamutlar (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8660)

gonencsenkal 18-01-2011 15:10

Alıntı:

ismailgoktas tafarından gönderildi (Mesaj 99832)
gönenç abi resimler güzel olmuş,
seneye inşallah palamut katliamı yapacaz, acemiliğimize geldi sanırım bu av:)

Valla doğru söylüyorsun İsmail' im bundan sonra her avda güzel resimler çekelim. Nede olsa telefonumu değiştirdim CPS ve Fotoğraf makinamız hazır artık;)İnşallah seneye en az 10 palamutu bir karede buluştururuz.:)
Bu arada Paşaları kıstırsak iyi olacak bir an önce;)

discus 18-01-2011 15:50

Paylaşım için teşekkürler palamutlar harika görünüyor usta...:helal::helal::helal:

İrfanavcı 18-01-2011 19:39

Gönenç kardeşim çok güzel kareler,
palamutlar harika.paylaşım için teşekkürler.

serhatengin 18-01-2011 20:58

yahu kuzen av güzel olmuş tebrikler de biz kıyıdan bu paşaları neden bulamıyoruz ben onu anlamadım fevzi abi gibi bizde bu aralar tık yok olduk allahtan geçende 2 sübye aldımda yine günü kurtardık havalar düzelince izle beni neler çekecem görürsün hedefim levrek biliyorsun :))

gonencsenkal 19-01-2011 11:38

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 99840)
Paylaşım için teşekkürler palamutlar harika görünüyor usta...:helal::helal::helal:

Teşekkür ediyorum Serkan daha iyileri sizin oltanıza denk gelsin:)

gonencsenkal 19-01-2011 11:39

Alıntı:

İrfanavcı tafarından gönderildi (Mesaj 99882)
Gönenç kardeşim çok güzel kareler,
palamutlar harika.paylaşım için teşekkürler.

İrfan abi çok teşekkür ederim sizlere daha güzel avlar diliyorum..

gonencsenkal 19-01-2011 11:50

Alıntı:

serhatengin tafarından gönderildi (Mesaj 99889)
yahu kuzen av güzel olmuş tebrikler de biz kıyıdan bu paşaları neden bulamıyoruz ben onu anlamadım fevzi abi gibi bizde bu aralar tık yok olduk allahtan geçende 2 sübye aldımda yine günü kurtardık havalar düzelince izle beni neler çekecem görürsün hedefim levrek biliyorsun :))

Kuzen havalar biraz ısınsın paşalar kıyıya yakınlaşır o zaman çekeriz paşaları merak etme şu aralar tekneye yoğunluk vermek gerekiyor bence.
Sen Hasan Balıkçının ve Serkan kardeşimin yakaladığı trofelere hiç bakma bizim öyle balık yakalamamız için daha on fırın ekmek yememiz lazım.:P
Doğru zamanda doğru yerde balık avlamak çok önemli zamanla olacak bazı şeyler.;)
Bu arada levrek üreme mevsiminde sanırım onun için yakalamak çok zor ayrıca yumurtalı olduğu için yakalamamak lazım biraz sabredersek güzel levrekler alabiliriz.
Sende bu arada sübye tutmaya devam et:dans:

serhatengin 20-01-2011 07:39

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 99905)
Kuzen havalar biraz ısınsın paşalar kıyıya yakınlaşır o zaman çekeriz paşaları merak etme şu aralar tekneye yoğunluk vermek gerekiyor bence.
Sen Hasan Balıkçının ve Serkan kardeşimin yakaladığı trofelere hiç bakma bizim öyle balık yakalamamız için daha on fırın ekmek yememiz lazım.:P
Doğru zamanda doğru yerde balık avlamak çok önemli zamanla olacak bazı şeyler.;)
Bu arada levrek üreme mevsiminde sanırım onun için yakalamak çok zor ayrıca yumurtalı olduğu için yakalamamak lazım biraz sabredersek güzel levrekler alabiliriz.
Sende bu arada sübye tutmaya devam et:dans:

evet bu mevsim tekneye bakalım biz kıyı için şubat ortasını beklesek iyi sanırım sübye yerine kalamar çıkarmayı deniyeceğim :) gerçi ben bu azimle köpekbalığı bile yakalarım :) haha

Saat 06:59.