![]() |
Alp kardeşim,zannedersem sen o gün sadece kamaremanlık yapmışsın yiğenime.Yiğenim ballıdır ne de olsa Hasan Balıkcı ile yan yana oturup balık tuttular.Yani o baldan onada bulaşmış.
Yeğen beee hani Alp kardeşimin teknesinede yakışmışsın. :D :D :D Paylaşım için teşekkürler.Daha bereketli avlarınız olsun.. |
SEVGİLİ ALP BİLADERİM.:)
Öncelikle bu güzel paylaşımı bizlere sunduğun için çok teşekkürler :) avınız ve videolarınız için çok ama çok harika :helal::helal::helal::helal: şu mazotçu şey aman mustafa kardeşim ile eğer gülmekten fırsat bulduysan helal olsun derim.:D mustafa öyle güzel avlaklar biliyorki sormayın gitsin adam mercan tarlası diyor paşa tarlasına dönüyor:D:D:D bu defada yanılmıyorsam ilk paşa tarlası demişki mercan tarlasına dalmışsınız.:D gerçekten çok keyifli bir av yaşamışsınız ki o havaya rağmen.;) keşke bende olsaydım dicem ama malum tekne beni tutuyo :D:D neyse canım çok güzel balıklar afiyet olsun.:) birdaha belki beraber ama kıyı ama tekne buluşabilir av yapabiliriz ;) sağlıkla ve güzel avlarla :) hasan balıkçı kadar taş düşsün başına:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D seni tanıyolar haaa ne adamsın mustafa :D:D alp biladerim arbiden bu adam dedi demi paşa tarlası diye :D:D:D:D |
Resimlerden ve yüzlerden keyifli saatlerin geçtiği belli.
Avlarınızın bereketi daim olsun. |
elinize sağlık güzel balıklar. seferihisarın balıgının tadıda bir başka olur.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kıyı avı daha sabır işi abi, ben o kadar sabırlı olamıyorum balık avlarken, dilediğin bir vakit Mustafa'yı da alıp çıkalım tekneyle :) Sevgiyle kal |
Emir ve Alpay kardeşlerime de teşekkür ederim. Avlarınız bereketli olsun.
|
Arkadaşlar avınız bereketli olsun
maşallah |
Saat 03:13. |