![]() |
Ya ben bu arkadaşı bir yerden tanıyor gibiyim izmirdemi oturuyor dediniz adı ne bu arkadaşın.
|
Abi sen bakma bunlara maşallah amerikan basketbolcular gibisin hoşgeldin aramıza
esmer olmanın balık avındaki faydalarını açıklarsan sevinirim. |
Selim abi sen Cibuti cumhurbaşkanı Hasan Guled Aptidon,la karıştırdın.Bu arkadaşı sen tanımazsın...
Sevgili taygun sende az değilsin... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: |
İşte sveltop69
Arkadaşlar bu sveltop arkadaşımın balıktaki işi budur..Ayrıcada iyi mangal yakar..Ellerinin kömür olduğu anlaşılmaz dikkat etmek gerekir..Bu fotoyuda "sami yazın çektirdiğim bir foto güzel çıkmışım siteye koyda arkadaşlar görsün beni"dedi..Kendi koydu orjinal boyutunda ben oha dedim..Küçült dedim oda bilmiyorum dedi :D zaten siteyi geziyor ama Allaha emanet forumda kaybolmuş eşi zor çıkarmış... :haha: :haha: :haha:
Neyse daha çok yazacak şey var ama topu biraz Seko,ya atayım... İşte svel top69.....İzmirlileee Allah aşkına bu adamla tanışın ve balığa götürün.Bu kadar iyi bir insan tanıyamazsınız...Lütfen insanları görünüşlerine göre değerlendirmeyin... :haha: :haha: :haha: |
gadaşım
samicim iyi hoş demişsin saolda..bu görünüş meselisini anlayamadım, görünüşümde bi problemmi var!
|
sekoya
bilader gelde bana yardımcı ol ya.
________________________ Vedat ÖZ İZMİR 1969 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Yakışıklı insanları burunları büyük olur diye dışlarlar onları kimse arasına almak istemez...Ben de diyorum ki böyle yapmayın o süper bir insandır... Son söz: Seni özledim (Uğraşmayıda özledim) Amasyadan gittin de ne oldu sanki.... |
sami, valla asena gibisin ha, iyi kıvırdın, görüşcez bilader merak etme, bizde dostluk bakidir...
______________ Vedat ÖZ İZMİR 1969 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bizde de baki olan dostluktur...Bak şimdi buradan sola dön orada tatlısu bölümü çıkacak ordan sağa dön köşede geyik bölümü var ordan düz yürü 50 metre sonra çıkış var oraya tıkla açan olmazsa explorerı kapat aç... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
|
aramiza hosgeldin
|
Saat 13:39. |