![]() |
Mashar kardeşim,buralara kadar zahmet edip ziyaretimize gelmen inan bizleri mutlu etti.Ayaklarına sağlık.Sayende seninle birlikte bende keyifli bir gün geçirdim.Ziyaretlerinizin devam etmesi dileğimle..
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
Hayırlo olsun sağlıkla yeme dileği ile allah bizede nasip etsin
|
Mazhar biladerim öncelikle doğum gününü kutlamak isterim.:)
sevdiklerin ve sevenlerinle uzun ömürler dilerim.:) gelelim emekliliğine allah sağlık sıhat ve mutlulukla maaşını harcamanı nasip etsin.:helal::helal:artık keyfini çıkarma zamanı gelmiş.:)seneyede nasip olursa yanındayım ;) av konusuna gelince yemiş içmişsiniz öyleki yanındaki kişiler süleyman abimiz olsun taygun ve anıl olsun tek kelime ile yürekleri çok büyük :)karşılamada kesinlikle kusur etmezler ellerindekini seve seve paylaşır ve sunarlar.:) hele bir sunmasınlar göreyim.:hıııı:sitemizin amacı zaten dostluk ve paylaşımdır :) inşallah bu birliktelikler uzun yıllar sürer :) |
mazhar tertipim ilk olarak doğum günün kutlu olsun sevdıklerınle sağlıklı ve mutlu yaşamanı dilerım ,bende tam 1 yıl evvel bu ay emekli olmuştum ,ama tadını işten güçten çıkaramıyorum, Emekliliğinide bu genç yaşta kazandığın için seni tebrik ederim inşallah bir gün tanışır iki emekli olarak balık avına gideriz her şey gönlünce olsun
|
Doğum günün kutlu olsun Mazhar,nice yıllara.Emekliliğinde hayırlı olsun,inşallah her şey gönlünce olur.İki güzel kutlamayı denizde yapmanda ayrı güzellik olmuş.Bereketli afiye olsun.
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
Saat 07:19. |