![]() |
Alıntı:
|
emeğinize sağlık çok güzel olmuş :helal:
|
Cömert kardeşim sahteleri çok başarılı buldum. İşçilik çok iyi, özellikle desen ve boyamanız harika. Sanıyorum pistole ile çalışmışsınız.
Zaman zaman bende sahteler yapıyorum ve büyük zevk alıyorum. Av yapmasa bile:-) Ben sahtelerde kullanmak için çok aradım ama fosforlu boya veya pigment bulamadım. En az 10 kg. satılıyor. Sizin sahtelerinizin de bir kaç yerinde bu tür fosforlu boya olsa sanıyorum avcılığı daha farklı olur. Paylaşımınız için teşekkürler, elinize sağlık... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çalışmalarını bizimle paylaşırsan çok sevinirim agabey. İstersen fosfosik boyalar konsunda direk imalatçısından alım payabiliriz ;) Didim yılda bir kaç kez geldiğim ve beni her seferinde balıkla onurlandıran bir yerdir. Bir gün birlikte olta savurmak dileğiyle. Keyifle kalınız. |
Cömert kardeş düşüncelerinize katılıyorum, ayrıca fosforlu pigment bulabilirseniz ben paylaşmak isterim. Pigment olursa farklı şekillerde daha iyi değerlendirebiliriz diye düşünüyorum... Bu arada yaptığım jig sahtelerini öneriniz üzerine forumda paylaşıma açtım.
Didim'e geldiğinizde birlikte av yapmak umudu ile hoşçakalın... Telefonum:533-3238922 |
Alıntı:
|
Elinize sağlık keşke bizlerde becerebilsek, becerenlere lafım yok.
|
Alıntı:
|
merhaba yeni üyeyim bugün bir malzemeciden sahte balık almaya gittim ve en ucuzu için 15 lira istedi ben de bunu evde yapmaya karar verdim biraz arastırdım ama yeterli değil, bilgilerinizi ve gerekli malzemeleri özetle paylaşırsanız minnettar kalırım.
|
Saat 22:55. |