RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Sakarya'dan Merhaba (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9070)

Ferhat AYAS 25-04-2011 20:09

Alıntı:

kalfahasan45 tafarından gönderildi (Mesaj 105199)
ferhat kardeşim aramıza hoş geldin siz gönül dostlarını tanımak bizim için büyük bir zevkti eğer sizleri ağırlıya bildiysek ne mutlu bize sizler daha güzellerine layıksınız

Hasan ustam, ağırlamak ne kelime , hele hele o güzelim güveçde kurufasulyen yokmu, sırf onun için 1200km yola değer diye düşünüyorum :) ellerine sağlık

Alıntı:

xnode tafarından gönderildi (Mesaj 105200)
Hoşgeldiniz, iy sohbet ve paylaşımlar dilerim.

teşekkürler cem

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 105204)
Fehat kardeşim aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun. Daha nice dostluklara...

Teşekkürler süleyman kaptan, İnşallah güzel paylaşımlar yaşarız,

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 105208)
Ferhat aileye hoşgeldin..;)

İyiki gelmişsiniz Onur hocamın sayesinde sizler gibi çok değerli arkadaşlar ve abilerimle tanışma fırsatımız oldu bu dostluğumuzun her daim sürmesi dileklerimle....;)

Bizde sizleri tanımakdan çok mutlu olduk, emeklerize sağlık, inanı artık sakaryada ve izmitde dostlarınızın olduğunu unutmayın sakın :)

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 105212)
Ferhat kardeşim aramıza hoşgeldin.Zahmet edip taa oralardan İzmire gelmişken,keşke birde Manisaya uğrasaydınız.Bir çayımız nasip olurdu..

Kamil usta, inşallah birdahaki sefere, çayınıda içer sohbetindende kısmetleniriz,
teşekkür ederim

Onur ADIGÜZEL 25-04-2011 20:28

Ferhat abicim hoşgeldin sen de :) bak turna ve sazan paylaşımlarını bekliyorum :)

mazhar üzümcü 25-04-2011 21:48

teşekkürl

Alıntı:

Ferhat AYAS tafarından gönderildi (Mesaj 105136)
Merhaba Rastgelsin dostları,

Bu hafta sonu ( 23-24 nisan 2011 ) tarihinde İzmirdeki Mini organisazyona gelen arkadaşlardanım.
İsmim Ferhat Ayas
Aslen Kırşehir Doğumlu olup , Ankarada Yaşadım. Son 6 yıldırda Sakaryada yaşamaktayım.
Bu hafta sonu sevgili Hasan Balıkçı abinin daveti ve onur kardeşimizin organize etmesi sayesinde sizlerle yüzyüze tanışma fırsatı buldum.

Ben tuzlu su avcılığında pekde başarılı olamayan bir arkadaşınız olarak aranıza kabul etmenize sevindim. Umarım çok daha güzel dostluklar ve bilgi paylaşımı devam ederiz.

Şimdiden teşekkür ederim :D :D

sevgili ferhatım. bizlere sizlerle beraber olma fırsatını vermek için ,okadar yoldan gelmeniz çok değerli bizim için. aramıza hoşgeldin gönül dostum.

Ferhat AYAS 26-04-2011 08:09

Alıntı:

Onur ADIGÜZEL tafarından gönderildi (Mesaj 105246)
Ferhat abicim hoşgeldin sen de :) bak turna ve sazan paylaşımlarını bekliyorum :)

Elimizden geldiği kadar, tabiki paylaşımlar olacaktır. Tuzlu su avında bir halt yiyemiyoruz :( ama en azında tatlı suda azda olsa iş yaparız :)

Alıntı:

mazhar üzümcü tafarından gönderildi (Mesaj 105258)
sevgili ferhatım. bizlere sizlerle beraber olma fırsatını vermek için ,okadar yoldan gelmeniz çok değerli bizim için. aramıza hoşgeldin gönül dostum.

Mahzar abi, Uzak mesafelerdeki dostları tanımak için bir başlangıç gerekli idi, bunu elbirliği ile başardık. Umarım bunun devamı gelir vede gelecektir. :)

Saat 03:13.