RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   PAŞA TEAM ve SAMADER Muhabbetcileri ile..(VİDEOLAR) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9100)

Necati ARAT 09-05-2011 08:00

Alıntı:

İlyas Reis tafarından gönderildi (Mesaj 106082)
Sayın Necati Bey Kardeşim,. Ellerinize sağlık.Sayın Hasan Bey Kardeşim,.İzmir den Manisa dan, Sakarya dan gelen Sayın Bey Kardeşlerim.Sıcak dostluklarınızın devamı diğer nesillere de aktarılır inşaallah.Er kişilerin bu mevsimde uzun süre birlikte, bazı bize ait olan değerleri paylaşmalarının sıcaklığını gördük ve hissettik.Teşekkür ederiz sizlere.İdealler vardır insanın iktisadi hamlelerinde.İdealler vardır insanın yaşam kalitesinde,İdealler vardır insanın öne geçme çabalarında.
İdealler vardır,.Onu sürükleyen, Arzu ve Nefs,Hırsı da yanına alarak, son nefese kadar başka birşey hissetmeden devamlı koşturtur.İdealleri, ancak aksiyon sahibi insanlar tarihe yazdırırlar.Diğerleri kendi gölgelerini geçemezler hiçbirzaman.
O zaman kendimizi muhasebelendirdiğimizde,yaşamın ideallerini kendi ölçülerimize göre farkındalık uyanıklığına gözlerimizi açmalıyız.Huzur ve dinginlik yakınımızda olduğu halde çalkantılı ve rüzgarlı ters hava benzeri yaşantı bitiyor.
''Keşke zaman ayırabilseydim kendime ve başkalarına'' sözcüğü, hala var olanlar.Lütfen, bize lazım psiko haletimizi düzenleyelim.Bakınız video bu haleti nasıl yorumluyor.Arkadaşlık,Anlayış,Paylaşım,Civanmertli k,Huzur,Dostluk,Sevgi,,,,,,,,,,,

İyyas abim Bu güzel mesajın için çoook teşekkür ederim..

Bizim idaallerimizin arasında.. Sürdürülebilir avcılık yapmak ve bunuda dostlarımız ile paylaşmak. Yine idaallerimiz arasında Yeni dostluklar kurmak ön önemli idaalimizde Bu güzel Hobiyi evlatlarımıza miras bırakmak..

Hasan abimin dediği gibi Balık bahane sohbet şahane sloganı ile çıktık bu yola umarım ilerlediğimiz bu yolda bir çok yeni dostluklar kurarız..
Sizinlede tanışmak isteriz..

Saygılarımla..

Erkan SÜLÜŞOĞLU 09-05-2011 10:41

Necati ustam gelmeyi çok istedim ama önce iş..Bu tip buluşmaları mümkün olduğunca kaçırmamaya çalışıyorumda bu sefer olmadı..Videolar harika ellerine sağlık..

Necati ARAT 09-05-2011 10:43

Alıntı:

Erkan SÜLÜŞOĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 106221)
Necati ustam gelmeyi çok istedim ama önce iş..Bu tip buluşmaları mümkün olduğunca kaçırmamaya çalışıyorumda bu sefer olmadı..Videolar harika ellerine sağlık..

Erkan kardeş tabiiki önce iş..
Vakit oldukça her zaman beraber oluruz..
Onuru bırakma.. Ne zaman müsait olursanız yine bekleriz..

Katılım için ayrıca taşekkürler..

Ferhat AYAS 09-05-2011 13:05

Ellerinize sağlık. Tüm arkadaşlar misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ederim.
İnşallah başka bir zamanda beraber olmak ümidi ile :)
:helal: :helal: :helal:

Necati ARAT 09-05-2011 13:24

Alıntı:

Ferhat AYAS tafarından gönderildi (Mesaj 106232)
Ellerinize sağlık. Tüm arkadaşlar misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ederim.
İnşallah başka bir zamanda beraber olmak ümidi ile :)
:helal: :helal: :helal:

Kardeş ben teşekkür ederim..
Katılım için teşekkürler..;)

Haaaaaaaa Bu arada nasıl geçti Turnuvan..:confused:
Benim balıklar nerede..:)
Kargoladın mı???:D:D

Ferhat AYAS 09-05-2011 14:27

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 106234)
Kardeş ben teşekkür ederim..
Katılım için teşekkürler..;)

Haaaaaaaa Bu arada nasıl geçti Turnuvan..:confused:
Benim balıklar nerede..:)
Kargoladın mı???:D:D

Haaaaaaaa Bu arada nasıl geçti Turnuvan= :( berbat geçti, 150kişi yarıştı, çıkan balık sayısı 6 adet. Gerisini sen düşün, Soğuk havayıda unutmamak gerek :'(

Benim balıklar nerede..:) = senin balıklar Mollaköyde suyun altında bekliyor bizi, hafta sonu almak için gideceğiz İLHAN ile BEN :)

Kargoladın mı??? = haftaya allah izin verirse, kargo gelecek :deli: :P :cool:

Necati ARAT 09-05-2011 14:31

Alıntı:

Ferhat AYAS tafarından gönderildi (Mesaj 106242)
Haaaaaaaa Bu arada nasıl geçti Turnuvan= :( berbat geçti, 150kişi yarıştı, çıkan balık sayısı 6 adet. Gerisini sen düşün, Soğuk havayıda unutmamak gerek :'(

Benim balıklar nerede..:) = senin balıklar Mollaköyde suyun altında bekliyor bizi, hafta sonu almak için gideceğiz İLHAN ile BEN :)

Kargoladın mı??? = haftaya allah izin verirse, kargo gelecek :deli: :P :cool:

:helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

Ferhat ayrıntılı cevap için teşekkürler..:D:D:D

Şimdiden size bol şans..;)
Nasibiniz bol olsun ...:helal:
İlhan abi ye selamlar...;)

Raif Yelkenci 09-05-2011 19:04

Necati cim beklememize değmiş doğrusu harika olmuş eline sağlık yorulmuşsun hakkını helal et kardeşim.

İrfanavcı 09-05-2011 19:24

Necati gerçekten çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık kardeşş.

Necati ARAT 10-05-2011 07:28

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 106266)
Necati cim beklememize değmiş doğrusu harika olmuş eline sağlık yorulmuşsun hakkını helal et kardeşim.

Raif abim ne demek helallik.. Ben bunları seve seve hazırlıyorum..
Hem daha duurrrrr.. Beraber'de bir av yapalım o zaman helallik istersin..:D:D:D

Alıntı:

İrfanavcı tafarından gönderildi (Mesaj 106276)
Necati gerçekten çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık kardeşş.

İrfan abim beğendiğinize sevindim Katılım için ben teşekkür ederim..

Saat 00:48.