![]() |
Alıntı:
İyyas abim Bu güzel mesajın için çoook teşekkür ederim.. Bizim idaallerimizin arasında.. Sürdürülebilir avcılık yapmak ve bunuda dostlarımız ile paylaşmak. Yine idaallerimiz arasında Yeni dostluklar kurmak ön önemli idaalimizde Bu güzel Hobiyi evlatlarımıza miras bırakmak.. Hasan abimin dediği gibi Balık bahane sohbet şahane sloganı ile çıktık bu yola umarım ilerlediğimiz bu yolda bir çok yeni dostluklar kurarız.. Sizinlede tanışmak isteriz.. Saygılarımla.. |
Necati ustam gelmeyi çok istedim ama önce iş..Bu tip buluşmaları mümkün olduğunca kaçırmamaya çalışıyorumda bu sefer olmadı..Videolar harika ellerine sağlık..
|
Alıntı:
Erkan kardeş tabiiki önce iş.. Vakit oldukça her zaman beraber oluruz.. Onuru bırakma.. Ne zaman müsait olursanız yine bekleriz.. Katılım için ayrıca taşekkürler.. |
Ellerinize sağlık. Tüm arkadaşlar misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ederim.
İnşallah başka bir zamanda beraber olmak ümidi ile :) :helal: :helal: :helal: |
Alıntı:
Katılım için teşekkürler..;) Haaaaaaaa Bu arada nasıl geçti Turnuvan..:confused: Benim balıklar nerede..:) Kargoladın mı???:D:D |
Alıntı:
Benim balıklar nerede..:) = senin balıklar Mollaköyde suyun altında bekliyor bizi, hafta sonu almak için gideceğiz İLHAN ile BEN :) Kargoladın mı??? = haftaya allah izin verirse, kargo gelecek :deli: :P :cool: |
Alıntı:
Ferhat ayrıntılı cevap için teşekkürler..:D:D:D Şimdiden size bol şans..;) Nasibiniz bol olsun ...:helal: İlhan abi ye selamlar...;) |
Necati cim beklememize değmiş doğrusu harika olmuş eline sağlık yorulmuşsun hakkını helal et kardeşim.
|
Necati gerçekten çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık kardeşş.
|
Alıntı:
Hem daha duurrrrr.. Beraber'de bir av yapalım o zaman helallik istersin..:D:D:D Alıntı:
|
Saat 00:48. |