![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tebrikler güzel bir av günü olmuş balıklar ve ve deniz harika görünüyor bu güzel kareleri izlerken keyif aldım .
Ben deniz konusunda oldukça acemi ve bilgisizim yararlı paylaşımlarınızı ve raporlarınızı dikkatle izleyeceğim. Teşekkürler Rastgelsin. |
Raif abim kutlarım..
Engin abimle Felekten bir gün çalmışsınız.. Çalıpta iyi yapmışsınız .. Geçen uzun zamanın üzerine pasınızı atmış bir sonraki avada hazırlanmış gibi duruyorsunuz.. Her zamanki kırmızılarında gönlünü çalıp tekneye misafir etmeşsiniz.. Lidakilere bir şey demiyorum onlar yanında çıtır Senin esas işin Kırmızılar .. Devamını bekliyorum abim.. Paylaşım için teşekkür ederim Emeğine sağlık.. |
Raif abi tebrik ederim.
Güzel bir havada güzel balıklar yakalamışsınız. Engin kardeşimide kutlarım sana eşlik etmiş. Çeşmealtı hareketlenmeye başladı artık bundan sonra güzel raporlar gelmeye başlar. |
kaptan kutluyorum.sizden önümüzdeki günlerde daha güzel raporlar gelecektir
eminim |
Raif kardeşim paylaşım için teşekkürler.Artık balıkta yavaş yavaş hareketlilik başladı. Umarım önümüzdeki günlerde daha bereketli avlarımız olur..
|
Tebrikler Raif bey.Yinede akşam yemeklik av yapabilmişsiniz.Aynı zamanda balıkların hala neden iştahsız olduklarınıda çözmüş olduk sayenizde.Rastgelsin.
|
çok güzel balıklar raif kardeşim. beraberde avlanabilmek dileklerimle sevgiler.
|
Saat 06:54. |