RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Çeşmealtı Raporu 30 nisan 2011 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9109)

Raif Yelkenci 01-05-2011 22:33

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 105644)
Tebrikler Raif abi (kaptan) ve Engin kardeşim (kaptan) :)
İki kaptan bir arada oldumu balıkta muhakkak tekneye giriyor.
Özlenilen görüntüler, teşekkürler paylaşım için.
Çok daha iyilerinin de fotolarını bekliyoruz.
Rastgelsin...

Mehmet teşekkür ederim ibrahimle konuşurken aldım selamını o anda yanındaymışsın haberimiz olsa senide alırdık çünkü sadece iki kişiydik neyse bir başka sefere diyelim gerçi çok şey kaybetmiş değilsin balık çok iştahsızdı doğru düzgün av olmadı hoşçakal kardeşim.

Raif Yelkenci 01-05-2011 22:40

Alıntı:

Bornovalı tafarından gönderildi (Mesaj 105650)
Raif abicim ellerinize sağlık,inan yakaldığınız balıklar az değil çünkü bir çok dostum boş geldiler avdan.
Dün gece bende kıyıdan tek mırmırla avımı sonlandırdım,ama açıkta avlanan arkadaşlarım sizinkadar bile yakalayamamışlar.
tebrik ederim rasgelsin ustacım.

Rıdvancım mesajın için sağol biraz da olsa verdiğin bilgiyle teselli oldum inan 1.5 saat süren bir yere gidiyorsun 5 sefer yer değiştiriyorsun netice bu ama olay belli aslında hayvan yumurtada nazlı yeme dokunmuyor bile sağlık olsun başka sefere inşallah sizede rastgele .

Raif Yelkenci 01-05-2011 22:43

Alıntı:

mst35 tafarından gönderildi (Mesaj 105652)
Abi tebrik ederim güzel av olmuş bizde dört gözle kavuşmayı bekliyoruz denizle......

Mesut teşekkür ederim inşallah en kısa zamanla denizle buluşup güzel avlar gerçekleştirirsiniz kardeşim.

CK.54 01-05-2011 23:16

Tebrikler güzel bir av günü olmuş balıklar ve ve deniz harika görünüyor bu güzel kareleri izlerken keyif aldım .
Ben deniz konusunda oldukça acemi ve bilgisizim yararlı paylaşımlarınızı ve raporlarınızı dikkatle izleyeceğim.
Teşekkürler Rastgelsin.

Necati ARAT 02-05-2011 07:31

Raif abim kutlarım..
Engin abimle Felekten bir gün çalmışsınız..
Çalıpta iyi yapmışsınız ..
Geçen uzun zamanın üzerine pasınızı atmış bir sonraki avada hazırlanmış gibi duruyorsunuz..
Her zamanki kırmızılarında gönlünü çalıp tekneye misafir etmeşsiniz..
Lidakilere bir şey demiyorum onlar yanında çıtır Senin esas işin Kırmızılar ..
Devamını bekliyorum abim..

Paylaşım için teşekkür ederim Emeğine sağlık..

ibrahimz35 02-05-2011 07:50

Raif abi tebrik ederim.
Güzel bir havada güzel balıklar yakalamışsınız.
Engin kardeşimide kutlarım sana eşlik etmiş.
Çeşmealtı hareketlenmeye başladı artık bundan sonra güzel raporlar gelmeye başlar.

Halil İplikçi 02-05-2011 09:14

kaptan kutluyorum.sizden önümüzdeki günlerde daha güzel raporlar gelecektir
eminim

kaptankarabulut 02-05-2011 09:16

Raif kardeşim paylaşım için teşekkürler.Artık balıkta yavaş yavaş hareketlilik başladı. Umarım önümüzdeki günlerde daha bereketli avlarımız olur..

muratbaykent 02-05-2011 11:34

Tebrikler Raif bey.Yinede akşam yemeklik av yapabilmişsiniz.Aynı zamanda balıkların hala neden iştahsız olduklarınıda çözmüş olduk sayenizde.Rastgelsin.

mazhar üzümcü 02-05-2011 20:55

çok güzel balıklar raif kardeşim. beraberde avlanabilmek dileklerimle sevgiler.

Saat 06:54.