RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   21.05.2011 Bodrum Güvercinlik Raporu. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9211)

Engin Bahce 24-05-2011 16:55

mehmet kardesim tebrikler gozlerimizin pası silindi pasaların masallagı var sani ve ekibi kutlarım

ibrahimz35 24-05-2011 17:07

Mehmet, maşallah çok güzel bir gün olmuş.
Senin gibi bir paşa ustasındanda bu beklenirdi.
Tebrik ederim seni ve tüm ekibi.

adolomorola 24-05-2011 20:42

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 107150)
öner abi okadar foto çek dedim çekmediler:'(:'( bana söyleme vallahi bende 10 tane paşa vardı :D:D inşallah bidağa ki sefere sende olursun senin kulağını çok çınlattım:D

Bende diyordum benin kulaklarım bu gün çok çınlıyo inşallah iyi anıyorlardır..:D:D:D
Balıklar içinde afiyet bal şeker olsun...;)

Mehmet BODUROĞLU 24-05-2011 23:53

Alıntı:

ovunc tafarından gönderildi (Mesaj 107183)
Abi bu ne yaaa , bizde diyoruz ne den bu balıklar piyasada yok !!!Bırakmamışsınız ki bizim oltalara gelsinler şaka bir yana müthiş bir gün olmuş tebriker...

Teşekkürler, 1 erkek 1 dişi geri saldım, üresinler diye :D

Alıntı:

dizel45 tafarından gönderildi (Mesaj 107192)
mehmet kardeşim eline saglık gözlerimiz bayram etti bidakisefere bizde gelelımde
midemiz bayram etsinn :))))))

Olur canım abim neden olmasın. Planlarız hemencecik, ekip hazır nasılsa :)

Alıntı:

Engin Bahce tafarından gönderildi (Mesaj 107206)
mehmet kardesim tebrikler gozlerimizin pası silindi pasaların masallagı var sani ve ekibi kutlarım

Engin'im teşekkürler, her ne kadar birlikte avlandığımızda gopez bile tutamasam da bu bodruma gittik mi ballanıyorum galiba :D

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 107207)
Mehmet, maşallah çok güzel bir gün olmuş.
Senin gibi bir paşa ustasındanda bu beklenirdi.
Tebrik ederim seni ve tüm ekibi.

İbrahim :D
Klavyen sürçtü galiba, gopez diyecektin :D
Gopez ustalığını kabul ederimde, paşa ustalığı ne haddime.
Sende şahitsin işte, herkes mercan çeker, karagöz çeker, lidaki-çupra çeker, ben gopez :D

Anıl ÜNALAN 25-05-2011 09:45

Mehmet abi tebrik ediyorum çok güzel av olmuş gerçekten.
Devamını diliyorum :)
Mangalda çok güzel oluyor o balıklar benden söylemesi :)

Tuncay GÜNAY 25-05-2011 22:06

bodurooğlu memet kardeşim sana KÜSTÜMMMMMMMMM nedenini sen biliyorsun :)))) buradan yazda sitedeki dostlarımız öğrensin neden küsmüşüm. :)))))) müslüm kaptana selamımı söylemişsindir umarım.

balıklar çok güzel kardeşim afiyet şeker olsun yanında şerbetsiz yemeeeeeeee :))))))))))))

ejder_balikci 25-05-2011 22:18

Mehmet abi süpper zevkli bir av çıkartmışsın seni tebrik ediyorum. paylaşımlarının bol olmasını diliyor sana şimdiden afiyet olsun diyorum.

Mehmet BODUROĞLU 25-05-2011 22:45

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 107273)
Mehmet abi tebrik ediyorum çok güzel av olmuş gerçekten.
Devamını diliyorum :)
Mangalda çok güzel oluyor o balıklar benden söylemesi :)

Anıl'ım teşekkürler, şu lidaki ve çupraların zamanı gelsin de haber et birlikte de yakalayalım inşallah ...

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 107364)
bodurooğlu memet kardeşim sana KÜSTÜMMMMMMMMM nedenini sen biliyorsun :)))) buradan yazda sitedeki dostlarımız öğrensin neden küsmüşüm. :)))))) müslüm kaptana selamımı söylemişsindir umarım.

balıklar çok güzel kardeşim afiyet şeker olsun yanında şerbetsiz yemeeeeeeee :))))))))))))

Alla alla neden küstün Tuncay'ım.
Valla o kadar çok şey konuştuk ki neler konuştuğumuzu unuttum. :D
Müslüm kaptan ile çıkmadık.
Önce gitmekten vaz geçtik çünki, arayıp iptal ettik, sonradan yine fikir değiştirip kendi kaptanımızı aradık ve bu sefer müsaitim deyince onunla çıktık ava.

Alıntı:

ejder_balikci tafarından gönderildi (Mesaj 107368)
Mehmet abi süpper zevkli bir av çıkartmışsın seni tebrik ediyorum. paylaşımlarının bol olmasını diliyor sana şimdiden afiyet olsun diyorum.

Teşekkürler Mustafa, daha iyuileri senin oltanda da olsun ...

orhan yıldız 26-05-2011 16:36

mehmet kardeşim tebrikler iyi av olmuş haber verseydin bende gelırdim evde can sıkısına patladım valla kimsede aramadı hadi gidiyoz diye afiyet olsun kardeşim tüm ekibi kutlarım

Mehmet BODUROĞLU 26-05-2011 23:31

Alıntı:

orhan yıldız tafarından gönderildi (Mesaj 107424)
mehmet kardeşim tebrikler iyi av olmuş haber verseydin bende gelırdim evde can sıkısına patladım valla kimsede aramadı hadi gidiyoz diye afiyet olsun kardeşim tüm ekibi kutlarım

Orhan abim ben seni kıyıcı olarak bildiğimden ses etmiyordum valla, sen dersen ki ben tekne ilede gelirim aramamam için bir sebep kalmaz, hemen aklımın bir köşesine not alıyorum abi bu yazını, ilk fırsatta inşallah.

Saat 03:10.