![]() |
Tebrikler.Karagöz,lidaki ağırlıklı geçmiş anlaşılan avınız.Kalite balığı da tutması ayrı bir keyif vermiştir.Şansınız açık olsun.Rastgelsin...
|
Vayyyyy beeeeeeeeeeeee Raif abi... :oha:
Hem öğleden sonra gidiyorsunuz ...:) Hemen 2-3 saat sonra dönüyorsunuz...:) 3 kişisiniz (Sen, Hüseyin abi ve Engin abim..):) 4.yü aramıyorsunuz..(Necati ARAT) :(:D:D:D Ah be abi kurban olurum o ellerinizdekilere..:helal: Karagöze Sözüm yok.. Lidakiler ve Kırmızılar daha Yetişme çağında...;) Kerterizinizden boş dönmediğinize sevindim..:helal: Sezonunuzun hayırlı olmasını temenni eder Livarlarınızın hiç boş kalmamasını dilerim.. Paylaşım için teşekkürler..;) |
Raif abi maşallah çok güzel bir av olmuş.
Her zaman olduğu gibi bütün balığı sen tutmuşsun. Engin ne yapmaya geliyor Raif abi... Gerçi tekneyi kim kullanacak çayı kim yapacak.... Alıntı:
|
Alıntı:
İbrahim abi Merakla bekliyorum o günü..;) Paşalar kıyıdanda yakalanıyor bir şekilde..:) Ben mercan yakalamaya gelirim..;) Mercanların irileri olsun mümkünse..:cool::cool: Birde uygun hava şartları (4-6 olmasın hava) :D:D:D |
Raif kaptan,güzel bir gün geçirmişsin.Dün bende denizdeydim,fakat biz uskumru peşindeydik.Bizimde günümüz çok güzel geçti lakin makinayı yanıma almadığımdan resimleyemedim.Paylaşım için teşekkürler.Afiyet olsun..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 23:19. |