![]() |
cevap bekliyorum arkadaslar :D :D :D :D
|
Ufuk kardeşim kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun güzel görüntüler elinize kolunuza sağlık güzel gün geçirmişsiniz afiyet olsun
|
Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun güzel görüntüler afiyet olsun
|
yağız abi teşekkürler,darısı başına ;)
raif abi teşekkürler;) kubilay abi teşekkürler,aynen abi kırmızı olsun da isterse 1 tane olsun :D ramazan kardeşim oh olsun çatla emi cumartesiye kadar:D 100 metre diyorum 100 defa olta sal çek dermanmı kaldı sanıyosun:soru: :D 20 km yapar sağ kollun anatomisi değişti mübarek :D birkaç gün dinlenelim hele :D:D:D |
olmaz pşerşembe kacalım sen yemek hazırlarsın biz tutarız olum :D :D :D
halil abi ali rıza abi ve ben bu konuda AÇ ız AÇ :D :D :D :D :D |
Ramazan ın teklifine "VARIM" diyorum.
Ancak Halil siz olmaz. Bu arada 25 Haziran Cumartesi maalesef ben gelemem. Annemin vefatının 1. senesi. Mevlüdümüz var. Ancak Pazar günü için düşünürseniz (tabii ki verilmiş söz yok ise) sevinirim. Selamlar. |
Alıntı:
|
Sevgili Ufuk, muhteşem güzel ve keyifli bir av. Mercanlar çok yakışıklı. Hepinizi tebrik ediyorum. Bereketli avların devamını dilerim.
|
ben varım övünç eminim halil abi ve ali rıza abi de vardır...
bu arada Ali abi Annene Allah tan rahmet dilerim abi... toprağı bol mekanı cennet ollsun inş.... |
Ramazanım malesef pazara kadar pazar dahil paso kötü gösteriyor artık yelkenden tecrübeli Ali abimden haber bekliyeceğiz ya nasip..
|
Saat 01:30. |