RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TATLI SU AVI (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=105)
-   -   Salihli Demirköprü Barajı Av Raporu 2 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9326)

Kamil ESEN 21-06-2011 19:08

Çok güzel bir av ve çok güzel bir rapor.Eğlence var,balık var,dostluk var,var oğlu var..:P Paylaşıma teşekkürler,keyfiniz daim olsun...

45balıkcı45 21-06-2011 19:36

Alıntı:

kalfahasan45 tafarından gönderildi (Mesaj 108913)
Ulaş kardeşim Demircili arkadaşlar misafirperverliğiyle ne söylese ne yazsak azdır onlara buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum dolu dolu bir hafta sonu geçirdik sayelerinde aklımızda karareisti ama hava şartlarının bozukluğu ulaşın çocuklarının rahatsız olması ailece gidemiyeceğimizi anlayınca bizi demirköprü barajına yönlendirdi karareise gelen tüm arkadaşlardan bizleri mahsur görmelerini diliyorum birdahaki sefere inşallah

ne demek hasan kardeş,asıl ben teşekkür ederim gecenin o geç saatlerinde bizleri kırmayıp bu güzel satleri bizlere yaşattığınız için siz manisa gurubuna,umarım devamında dahada güzel günlerimiz olucak.

Necati ARAT 22-06-2011 09:46

Ulaş Hadi balık avını anladık ta kardeş bunlar yapılırmı be yahu..
Kaç defa yaptınız o tenekede Tavuğu???
Bizimde canımız var değilmi..
Ama biliyorum bunlar Hep kalfa Hasan abinin başı altından çıkıyor..
Hele bir gün oraya geleyim bizede aynısını yapmaz ise onu hallaç pamuğu gibi atacağım..

Şaka bir yana görsel manada harika bir av geçirilmiş tüm katılımcı dostları kutlarım..
Paylaşım için teşekkür ederim.
Sohbet ve muhabbetiniz daim olsun..

ukg79 22-06-2011 12:47

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 109042)
Ulaş Hadi balık avını anladık ta kardeş bunlar yapılırmı be yahu..
Kaç defa yaptınız o tenekede Tavuğu???
Bizimde canımız var değilmi..
Ama biliyorum bunlar Hep kalfa Hasan abinin başı altından çıkıyor..
Hele bir gün oraya geleyim bizede aynısını yapmaz ise onu hallaç pamuğu gibi atacağım..

Şaka bir yana görsel manada harika bir av geçirilmiş tüm katılımcı dostları kutlarım..
Paylaşım için teşekkür ederim.
Sohbet ve muhabbetiniz daim olsun..

Aynen abi hep Kalfa hasan abimin kafasının altından çıkyo bende anlayamadım ne yapmak istiyo ama canınızı çektirdiği kesin görünüyor :D:D:D:D

ukg79 22-06-2011 12:49

Alıntı:

45balıkcı45 tafarından gönderildi (Mesaj 109014)
ne demek hasan kardeş,asıl ben teşekkür ederim gecenin o geç saatlerinde bizleri kırmayıp bu güzel satleri bizlere yaşattığınız için siz manisa gurubuna,umarım devamında dahada güzel günlerimiz olucak.

İnşallah Ali abi eeeee Demirci grubu manisa grubu nezaman buluşuyoruz abi:soru::soru::D

ukg79 22-06-2011 12:51

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 109013)
Çok güzel bir av ve çok güzel bir rapor.Eğlence var,balık var,dostluk var,var oğlu var..:P Paylaşıma teşekkürler,keyfiniz daim olsun...

kamil hocam tekrar tekrar ben teşekkür ederim sizleride aynı ortamda ağırlamaktan sevinç duyarız sizleride bekliyoruz en kısa zamanda;)

Kamil ESEN 23-06-2011 09:47

Alıntı:

ukg79 tafarından gönderildi (Mesaj 109057)
kamil hocam tekrar tekrar ben teşekkür ederim sizleride aynı ortamda ağırlamaktan sevinç duyarız sizleride bekliyoruz en kısa zamanda;)

Kayhan,neden olmasın? ;):P

ukg79 23-06-2011 13:03

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 109099)
Kayhan,neden olmasın? ;):P

Tamamdır kamil hocam sorun yok okey......

ukg79 23-06-2011 13:51

Hacı abi ses soluk çıkmıyor nerelerdesin:D:D:D yorumlarını bekliyoruz

45balıkcı45 24-06-2011 00:12

Alıntı:

ukg79 tafarından gönderildi (Mesaj 109056)
İnşallah Ali abi eeeee Demirci grubu manisa grubu nezaman buluşuyoruz abi:soru::soru::D

valla ben derimki cuma gecesi hiçde fena olmaz:D:D:D:D:D:D

Saat 03:52.