RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   2.7.2011 Çeşmealtı Raporu Yeni Resimler Sf:2 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9401)

Raif Yelkenci 04-07-2011 22:54

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 109666)
RAİF ABİ KADRODA BENİM ÇIRAK VAR ONA HİÇ BİRŞEY ÖĞRETMEYESİN HA ONA HEREŞEYİ BEN ÖĞRETECEM BAKİYE NECATİİÇİNDEÇOK İYİ OLDU ONLARIN VE SENİN ADINA MUTLUYUM EN KÖTÜ GÜNLERİNİZ BÖYLE OLSUN:helal::helal:

Tamam Murat istediğin gibi olsun teşekkür ederim mesajın için sağlıcakla kal.

paşalı 05-07-2011 21:03

Raif kardeş tüm ekibi kutlarım.Güzel balıklar ve güzel dostluklar.Emeğine sağlık paylaşımdan ötürü teşekkürler.

Kamil ESEN 05-07-2011 21:08

Tebrikler ,çok güzel bir av yapmışsınız.Necati,sende çok iyi yapmışsın.Baki tatilde böyle güzel bir avı haketmişti;)Şansınız ve muhabetiniz daim olsun..

Raif Yelkenci 05-07-2011 21:48

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 109751)
Raif kardeş tüm ekibi kutlarım.Güzel balıklar ve güzel dostluklar.Emeğine sağlık paylaşımdan ötürü teşekkürler.

Turgay abi teşekkür ederim sizden tebrik almak da çok güzel herşey gönlünüzce olsun.

Raif Yelkenci 05-07-2011 21:50

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 109752)
Tebrikler ,çok güzel bir av yapmışsınız.Necati,sende çok iyi yapmışsın.Baki tatilde böyle güzel bir avı haketmişti;)Şansınız ve muhabetiniz daim olsun..

Kamil hocam teşekkürler öğretmen olduğunuzu Necati bahsetti mesajınız için teşekkürler.

Hasan BALIKÇI 05-07-2011 21:58

raif kaptanım :helal::helal::helal:

uzun zamandır tebrik edemedim biraz ara verdim ;)
tesadüf oldu necati yide görmek nasip oldu :)iyi ama necati tekneden nasıl olduda kendini atmadı :D:D:D yav neco senin ne işin var teknede ormancılar bizi bekliyo kardeşim :Dbırak denizler kaptanlara kalsın bizim ormancılar var :D:D

hepinizi yürekten kutlarım :helal::helal:

bakiye gelince yatma koçum yatan balık tutamaz ;)babanı örnek alma gel beni örnek al :D:D:D:D

Raif Yelkenci 05-07-2011 22:08

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 109760)
raif kaptanım :helal::helal::helal:

uzun zamandır tebrik edemedim biraz ara verdim ;)
tesadüf oldu necati yide görmek nasip oldu :)iyi ama necati tekneden nasıl olduda kendini atmadı :D:D:D yav neco senin ne işin var teknede ormancılar bizi bekliyo kardeşim :Dbırak denizler kaptanlara kalsın bizim ormancılar var :D:D

hepinizi yürekten kutlarım :helal::helal:

bakiye gelince yatma koçum yatan balık tutamaz ;)babanı örnek alma gel beni örnek al :D:D:D:D

Hasan abicim çok şükür sizden haber alabildik özlemişiz doğrusu mesajın için teşekkürler .

Hasan BALIKÇI 05-07-2011 22:11

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 109765)
Hasan abicim çok şükür sizden haber alabildik özlemişiz doğrusu mesajın için teşekkürler .

raif kaptanım ben teşekkür ederim, hiç ayrılmadım ;)ama bazen olmuyor ;)malum yaptığımız balık avları insanın rahat ve huzurlu olması kaydıyla dahada keyif veriyor.;)
nede olsa hobi bundan önemli işlerde oluyor.;)eeeh artık bitti sayılır yine beraber oluruz.;)

Raif Yelkenci 05-07-2011 22:33

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 109767)
raif kaptanım ben teşekkür ederim, hiç ayrılmadım ;)ama bazen olmuyor ;)malum yaptığımız balık avları insanın rahat ve huzurlu olması kaydıyla dahada keyif veriyor.;)
nede olsa hobi bundan önemli işlerde oluyor.;)eeeh artık bitti sayılır yine beraber oluruz.;)

İnşallah abi işlerin rastgitsin hoşçakal.

Yağız DEMİR 05-07-2011 23:33

raif abıcım ogun butun gun aklım sızdeydı gelmeyı cok ıstedım ama arkadasımın onceden baska yere sozu oldugundan nobetı degısemedım. ınsallah baska zamana bende katılırım aranıza daha oncede davet etmıstınız yıne nobetım yuzzunden gelememıstım ama bu sefer denk getırmeye fazla çaba harcayacagım cunku aklım hep sızde kalıyo vallahi :):)

necatı abı ogun av donusu iş yerıne yanıma ugradı bakiyle beraber sohbetleerını avlarınızı anlattı guzel bır ortam kacırmısım o kesın.

abım paylasımın ve anlatımın ıcın cok tesekkur ederım emegınıze yuregınıze saglık

Saat 06:33.