![]() |
Alıntı:
|
Raif kardeş tüm ekibi kutlarım.Güzel balıklar ve güzel dostluklar.Emeğine sağlık paylaşımdan ötürü teşekkürler.
|
Tebrikler ,çok güzel bir av yapmışsınız.Necati,sende çok iyi yapmışsın.Baki tatilde böyle güzel bir avı haketmişti;)Şansınız ve muhabetiniz daim olsun..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
raif kaptanım :helal::helal::helal:
uzun zamandır tebrik edemedim biraz ara verdim ;) tesadüf oldu necati yide görmek nasip oldu :)iyi ama necati tekneden nasıl olduda kendini atmadı :D:D:D yav neco senin ne işin var teknede ormancılar bizi bekliyo kardeşim :Dbırak denizler kaptanlara kalsın bizim ormancılar var :D:D hepinizi yürekten kutlarım :helal::helal: bakiye gelince yatma koçum yatan balık tutamaz ;)babanı örnek alma gel beni örnek al :D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
nede olsa hobi bundan önemli işlerde oluyor.;)eeeh artık bitti sayılır yine beraber oluruz.;) |
Alıntı:
|
raif abıcım ogun butun gun aklım sızdeydı gelmeyı cok ıstedım ama arkadasımın onceden baska yere sozu oldugundan nobetı degısemedım. ınsallah baska zamana bende katılırım aranıza daha oncede davet etmıstınız yıne nobetım yuzzunden gelememıstım ama bu sefer denk getırmeye fazla çaba harcayacagım cunku aklım hep sızde kalıyo vallahi :):)
necatı abı ogun av donusu iş yerıne yanıma ugradı bakiyle beraber sohbetleerını avlarınızı anlattı guzel bır ortam kacırmısım o kesın. abım paylasımın ve anlatımın ıcın cok tesekkur ederım emegınıze yuregınıze saglık |
Saat 06:33. |